Kırk yıllık tiryaki bile sigaradan tiksinecek! Bu formülden daha etkilisi yok: Canan Karatay “1 kaşık yeterli” dedi

Kırk yıllık tiryaki bile sigaradan tiksinecek! Bu formülden daha etkilisi yok: Canan Karatay “1 kaşık yeterli” dedi

Canan Karatay bu sefer sigara içenler için önemli tavsiyelerde bulundu. Öyle ki Karatay’ın bu yöntemiyle kırk yıllık tiryaki bile sigaradan tiksinecek. İşte Canan Karatay’ın paket attıracak o yöntemi…

Sigarayı bırakmak için etkili bir yöntem isteyenler için Canan Karatay, sigara bırakma formülünü açıkladı. Karatay’ın bu yöntemi sayesinde 1 kaşıkta bile sigaradan tiksinmeniz mümkün…

HERKESİN EVİNDE BULUNUYOR

Neredeyse her evde kaya tuzu olduğunu söyleyen Canan Karatay, sigarayı bırakmak isteyenlere bu ürünü önerdi. Karatay, kaya tuzunun etkileriyle ilgili şunları söyledi:

“Kaya tuzu normal tuz değildir. Kaya tuzunda %30-35 oranında tuz, %80 oranındaysa mineral bulunuyor. Katkı maddesi olmadan vücuda girmesi gerekiyor. Yurt dışında tuz arıtma odaları vardır. Evimde kaya tuzu lambası bulunduruyorum. Kaya tuzu vücuttaki tüm metalleri uzaklaştırır. Kaya tuzu içtiğiniz zaman ağzınızdaki bozuk tat hissi gider.

canan-karatay-sigara-birakma-formulu-1.jpg

Önceden hazırlanmış yemekler dilde beşinci bir tat tomurcuğu geliştirir. Çocuklar, gençler onu kola ve şekerli içeceklerde arar. Bunu sıfırlamak için veya sigarayı bırakmak istiyorsanız ağzınıza tuz koyup emebilirsiniz. Peygamber Efendimiz de her yemek öncesi tuz tüketirmiş.

Ben tansiyondan korkuyorum. Herkeste tuz takıntısı var. Fakat insan vücudu bazen tuza ihtiyaç duyuyor. Suya ihtiyaç nasıl varsa tuza da ihtiyaç vardır. Ancak bu bildiğimiz gibi su değil, tuzlu su, maden suyu. Halit mineralidir. Uzun yıllardır insan vücudunun bir kaşık tuza ihtiyacı olduğu söylenir. Yurt dışında bir çay kaşığı kadar olanız bizdeki tatlı kaşığına denk geliyor. Yurt dışında yaşayanların çay kaşığı yok. Bu yıllardır yanlış yapıldı. ”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN