Kirli Sepeti dizisi sosyal medyanın diline düştü! Şok eden çekim hatası: Görenler bu kadar olmaz dedi

Kirli Sepeti dizisi sosyal medyanın diline düştü! Şok eden çekim hatası: Görenler bu kadar olmaz dedi

FOX TV'de yayın hayatına başlayan ve her yeni bölümleriyle sosyal medyada gündem olan Kirli Sepeti dizisi son bölümüyle yine ofsayta düştü. Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi çekimlerinde öyle bir hata yapıldı ki resmen herkesin gözüne sokuldu. Görenlerin hepsi aynı yorumda bulundu. İşte dizide yapılan o büyük hata...

Yayınlandığını günden itibaren sürekli olarak eleştirilen FOX TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti son bölümüyle izleyenlerini şoke etti. Çekimde öyle bir hata yaptılar ki görenler şaştı kaldı. Sosyal medya o kareyi konuşuyor. Kimse nasıl bu hatanın yapıldığını anlayamadı bile.

O DİZİDEN ŞOKE EDEN HATA! SOSYAL MEDYA BU ANI KONUŞUYOR

MedYapım tarafından yönetilen ve yönetmeliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği Fox Tv'nin yeni dizisi Kirli Sepeti yeni bölümüyle gündeme bomba gibi düştü. Yapılan çekim hatası görenlerin gözlerini kanattı. Dizide Hayriye karakterine hayat veren Ceren Moray'ın o sahnedeki hareketi herkesi şoke etti. Telefonla görüştüğü sahne sosyal medyanın diline düştü.

hghhg-51.jpg

İZLEYENLERİN GÖZÜ KANADI

Ceren Moray'ın bir sahnesinde telefonun üç kameralı, bir sonraki sahnesinde ise telefonun kamerasının ikiye düşmesi dikkat çekti. Yapılan bu çekim hatası bir izleyici tarafından TikTok'ta paylaşıldı.

hghghg-2023-10-25t111603-244.jpg

KİRLİ SEPETİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen dizide; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçuruma da tanıklık ediyoruz. Aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesini izleyeceğiz Kirli Sepeti'nde...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN