Kış aylarında çamaşır kurutamayanlar dikkat! Bu yöntem sayesinde çamaşırlar 2 saatte kuruyacak... İşte kurutma taktikleri

Kış aylarında çamaşır kurutamayanlar dikkat! Bu yöntem sayesinde çamaşırlar 2 saatte kuruyacak... İşte kurutma taktikleri

Kış aylarının en zor işlerinden biri de çamaşır kurutma meselesidir. Havaların soğuk olmasından ötürü çamaşırlar saatlerce kurumazken yeni bir yöntemle geldik. Kış aylarında çamaşır kurutmayanlar dikkat! Bu yöntem sayesinde çamaşırlarınız 2 saat içinde kuruyacak. İşte kışın çamaşır kurutma taktikleri…

Çamaşır kurutmak, özellikle kış mevsiminde çoğu kişi için adeta bir zulme dönüşüyor. Öyle ki havaların soğuk olmasından dolayı dışarı çamaşır asılamaması, asılan çamaşırların saatlerce kurumaması ev işi yapanları oldukça zorluyor. Dolayısıyla çamaşırların hızlı kuruması için farklı yöntemler aranıyor. TikTok, bu tarz videolarıyla gündem olurken şimdi de hızlı çamaşır kurutma videosuyla resmen yardım çığlıklarına kulak verdi.

yeni-proje-005.jpg

ÇAMAŞIRLARI HIZLI KURUTMANIN YÖNTEMİ

TikTok üzerinden bir içerik üreticisi “2 saatte giysilerinizi daha hızlı kurutmak ister misiniz?” başlıklı bir video yayınladı. Bu videoda kışın oldukça zor olan çamaşır kurutma yöntemi için bazı küçük tüyolar verdi. Paylaşılan videoda şu taktik anlatıldı:

yeni-proje-1-005.jpg

İlk olarak büyük bir çarşafı kaloriferin üzerine serin ve çarşafın iyice ısınmasını bekleyin.

Daha sonra yeni yıkanmış kıyafetleri çamaşır teline serin.

Çamaşırları astığınız teli kaloriferin yanına taşıyarak lastikli çarşafın hızı hem kaloriferin hem de askının üzerine gelecek şekilde örtün.

Adeta bir kamp çadırına benzeyen bu yöntem ile çarşafın altında oluşacak sıcak hava akımı aracılığıyla çamaşırlar daha hızlı kuruyacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN