Kişiliğinizin gizli özelliklerini ortaya çıkaracak optik illüzyon! Resimde ilk ne görüyorsun?

Kişiliğinizin gizli özelliklerini ortaya çıkaracak optik illüzyon! Resimde ilk ne görüyorsun?

Bu optik illüzyonlar, yalnızca gözlem becerilerini ve IQ'yu geliştirmek için iyi bir alıştırma olmakla kalmaz, aynı zamanda bazen kişinin kişilik özelliklerini de ortaya çıkarır.

Optik yanılsama, farklı görünümlere sahip olan ve farklı şekilde algılanabilen bir nesnenin veya resmin akıl almaz bir çizimidir. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel gibi birçok optik yanılsama türü vardır. Bu illüzyonlar, yalnızca gözlem becerilerini ve IQ'yu geliştirmek için iyi bir alıştırma olmakla kalmaz, aynı zamanda bazen kişinin kişilik özelliklerini de ortaya çıkarır. Bunlar, kişilik özelliklerinize ışık tutan psikanalizin bir parçasıdır. Birçok optik yanılsama görüntüsü, bir görüntüde ilk gördüğümüz şeyde kişiliğimizin gizli yönlerini ortaya çıkarabilir.

2-002.jpg

RESİMDE GÖRDÜĞÜN İLK ŞEY KİŞİLİĞİNİ ORTAYA ÇIKARIYOR

Böyle bir yanılsama, şimdi sosyal medyada dolaşıyor ve resimde iki şey görmenizi sağlıyor, topuklu bacaklar ve pantolonlu bacaklar veya her ikisi. Aşağıdaki resme bakın, resimde ilk gördüğünüzü gözlemleyin ve iletişimci olup olmadığınızı anlayın.

PANTOLONLU BACAKLAR

Fotoğrafta önce pantolonlu bacakları fark ederseniz, insanlarla doğrudan iletişim kurmuş olursunuz. Kendilerini yanılsama teorisyeni ilan eden birçok kişi, bu kategoriye girenlerin düşünce ve duyguları formüle etmekte çok az sorun yaşadıklarını belirtmişlerdir. Bu insanlar açıktır ve duygularını başkalarıyla kolayca ifade edebilirler. Ayrıca diğer insanların duygularını her zaman dikkate almazlar. Açık sözlülükleri genellikle diğer insanların duygularına göre önceliklidir. Genellikle duygusal olarak sığ insanlar olarak da adlandırılırlar.

TOPUKLU BACAKLAR

Önce beyaz topuklu bacakları gözlemlediyseniz, konuşmadan önce düşünen bir insansınız demektir. Bu insanlar politik olarak doğru olmak istedikleri için konuşmak için zaman harcıyorlar. Odada içe dönük veya utangaç olarak kabul edilirler ve çoğu kişi tarafından da hafife alınırlar.

HER İKİ BACAK

Kıymetli vaktinizi harcadınız ve iki bacağı da fark ettiniz, o zaman harekete geçmeden önce düşünmüşsünüz demektir. Bazen neredeyse hiç düşünmüyorsunuz. Filtre eksikliğinden dolayı, çoğu zaman kaba ve düşünceli biri olarak çıkıyorsunuz. Aynı zamanda sizi başkalarının uzun sohbetler yapmaktan hoşlandığı biri yapar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN