Kişilik testi: Kendini stresli hissedenler buraya! Stres toleransınız hakkında bilinçaltınız ne gösteriyor!

Kişilik testi: Kendini stresli hissedenler buraya! Stres toleransınız hakkında bilinçaltınız ne gösteriyor!

Kendinizi stresli mi hissediyorsunuz? Stresli durumlarla ne kadar iyi başa çıktığınızı öğrenmek için bu hızlı ve kolay testi yapın. İlk tepkinizin stresle başa çıkma yaklaşımınız hakkında neleri ortaya çıkardığını görün ve onu nasıl daha iyi yönetebileceğinizi öğrenin. Kim bilir belki de bu sınav iç huzuru bulmanın anahtarı olabilir!

Kişilik testleri, kendini anlamanın ve dünyayla nasıl etkileşim kurduğumuza dair fikir edinmenin harika bir yoludur. Bu özel kişilik testi, ünlü sanatçı Rob Gonsalves'in bir resmini kullanır ve katılımcıları önce gördüklerini yorumlamaya davet eder. Resimde ilk gördüğünüz şey, stresle nasıl başa çıktığınızı gösterir, bu nedenle bilinçaltınızın konuşmasına izin vermek ve düşünmeden önce geleni söylemek önemlidir.

ROB GONSALVES (1959-2017)

Rob Gonsalves, 1959'da Toronto'da doğan Kanadalı bir sanatçıdır. En çok, genellikle fantezi manzaralarında mimariyi öne çıkaran büyülü gerçekçilik sanat eserleriyle tanınır. Gonsalves'in çizimleri birçokları için bir ilham ve hayranlık kaynağı.

İLK ÖNCE NE GÖRÜYORSUN?

c.jpg

ŞELALE GÖREN İNSANLARIN KİŞİLİĞİ

İlk başta şelale gören insanlar genellikle çok dirençli ve pozitif kişilerdir. Stresli durumlarda sakin kalma ve kendilerini toparlama yetenekleri vardır. Stresle başa çıkmak için başa çıkma becerileri geliştirmişlerdir ve hayatın zorlukları karşısında kolayca bunalmazlar. Önlerine çıkabilecek engellere rağmen hedeflerine odaklanma gücüne sahiptirler. Sebat etme yeteneklerine güvendikleri için risk almaktan korkmazlar.

KADINLARI GÖREN İNSANLARIN KİŞİLİĞİ

İlk başta bir kadın gören insanlar, iş stresle başa çıkmaya geldiğinde daha çatışmacı olma eğilimindedir . Stresli olay ya da durumla uğraşmaktan kaçınırlar ya da ertelerler. Bunun nedeni başarısızlık korkusu veya başkaları tarafından yargılanma korkusu olabilir. Sonuç olarak, onları hedeflerinden daha da uzaklaştırabilecek bir kaçınma davranışı geliştirebilirler. Yine de risk alma ve gerektiğinde inandıkları şeyi savunma cesaretine sahiptirler.

AYI GÖREN İNSANLARIN KİŞİLİĞİ

Ay'ı ilk kez gören insanlar, zor durumlarla kafa kafaya yüzleşmek zorunda kalabilirler. Bunalmış hissettiklerinde izole kalma ve sosyal faaliyetlerden ve ilişkilerden çekilme eğiliminde olabilirler. Hayatın zorluklarıyla başa çıkabilmeleri için duygusal güç geliştirmeleri önemlidir. Güven ve özgüven geliştirmek, bu zor zamanların üstesinden gelmeleri için anahtardır.

AĞAÇLARI GÖREN İNSANLARIN KİŞİLİĞİ

Ağaçları ilk gören insanlar genellikle güçlü iletişim becerileri ve duygusal zeka gösterirler. Gerektiğinde duygusal destek için arkadaşlarına ve ailelerine ulaşmaktan korkmazlar. Yardım aramanın bir zayıflık belirtisi olmadığını, aksine cesaret ve gücü simgelediğini anlarlar. Çözüm aramak için üzüntü veya öfke gibi duygularını açıkça ifade etmekten korkmazlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN