Kısmetse Olur Cansel Çördük son haliyle gündeme bomba gibi düştü! Eski halinden eser yok: Eser West sakın görmesin

Kısmetse Olur Cansel Çördük son haliyle gündeme bomba gibi düştü! Eski halinden eser yok: Eser West sakın görmesin

Bir döneme damgasını vuran Kısmetse Olur tekrardan ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Gelen haber sonrası eski Kısmetse Olur yarışmacılarının son halleri merak konusu oldu. Yarışmada Eser West ile olan ilişkisiyle gündemden düşmeyen Cansel Çördük son haliyle gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan fenomen isim yeni imajıyla kendine hayran bıraktı. İşte Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün son hali...

Türk televizyon tarihine damgasını vuran Kısmetse Olur yarışması tekrardan ekranlara geri dönüyor. Yarışmanın ekranlara dönmesiyle eski yarışmacıların son halleri merak konusu oldu. Yarışmada Eser West ile olan ilişkisiyle sık sık gündeme gelen Cansel Çördük yeni imajıyla gündeme bomba gibi düştü. Instagram hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan popüler isim yeni tarzıyla ağızları açık bıraktı. Eser sakın bunu görmesin! Bakın Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün değişimi nasıl olmuş?

EFSANE YARIŞMA EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Bir dönem reyting rekorları kıran Kısmetse Olur ekranlara geri dönüyor. YouTube üzerinden yayınlanacak olan yarışmacının sunucusu Öykü Serter oldu. Yayınlanmasına kısa süre kala eski Kısmetse Olur yarışmacılarının son halleri gündem oldu.

SON HALİYLE GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Kısmetse Olur'da Eser West ile yaşadığı ilişkiyle dikkatleri üzerine çeken Cansel Çördük son haliyle gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan fenomen isim imaj değişikliğiyle gündeme bomba gibi düştü.

b5-001.jpg

SİYAH SAÇLARINA VEDA ETTİ

Intagram hesabından verdiği cesur pozlarla eleştirilerin hedefinde olan Cansel Çördük bu sefer imaj değişikliğiyle gündemde. Siyah saçlarına veda eden Cansel hayranlarını şoke etti.

b67.jpg

Kısmetse Olur Cansel siyah saçlarını sarı yaptı. Cansel Çördük'ün son halini görenler "Çok güzel olmuşsun" yorumlarında bulundu. Kısmetse Olur Cansel Çördük daha önce estetikle değişimiyle tepki çekmişti.

KISMETSE OLUR NE ZAMAN BAŞLIYACAK?

Kısmetse Olur yarışması Öykü Serter'in sunumuyla yeniden başlayacak. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nden 12 Aralık' Pazartesi günü 18.30'da yayın hayatına başlayacak.

CANSEL ÇÖRDÜK KAÇ YAŞINDA?

"Yakalandığımı birkaç dakika önce öğrendim, karantinaya alındım. Yaşım 23 olmasına rağmen çok ağır geçiriyorum, çok zor nefes alıyorum yaşımdan dolayı. Beni hasta olarak kabul ettiler, yaşlıları etmiyorlar."

yeni-gfgf-2.jpg

CANSEL ÇÖRDÜK KİMDİR?

Cansel Çördük, 1995 yılında dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için Antalya'dan İstanbul'a taşındı. Lisansını İstanbul Kültür Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. Çılgın Dersane filminde rol alan Çördük, Kanal D ekranlarına yayınlanan Kısmetse Olur isimli yarışma ile adını geniş kitlelere duyurdu. Aynı programda tanıştığı Eser West ile olan inişli çıkışlı ilişkisiyle sürekli gündem oluyordu. Sosyal medyada iddialı paylaşımlarda bulunan Cansel Çördük, modellik yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN