Kısmetse Olur Yaren Dağ: Meydanda dayak yedim, beni yerlerde sürükledi

Kısmetse Olur Yaren Dağ: Meydanda dayak yedim, beni yerlerde sürükledi

Youtube’da yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden itibaren tartışma konusu olan izdivaç programı ‘Kısmetse Olur Aşkın Gücü’ programında tanınan Yaren Dağ, çarpıcı itiraflarda bulundu. Dağ babasının ölümünden sonra bir akrabası tarafından meydanda dayak yediğini ve yerlerde sürüklenerek zorla eve götürülmek istendiğini dile getirdi.

Katarsis X-TRA’da Gökhan Çınar’ın bu haftaki konuğu olan Yaren Dağ, "Parasız erkeği sadece annesi sever, demiştim. Pişmanım. İçimden farklı bir şey çıktı" dedi.

‘ESKİ SEBGİLİME İNAT OLSUN DİYE YARIŞMAYA GİRDİM’

Açıklamalarda bulunan Dağ, parasız kalmanın ne demek olduğunu da bildiğini söyledi. Dağ, "İyi ki girdim der misin?" sorusuna "Demem, girmesem de olurdu ama pişman değilim" şeklinde yanıtladı.

Yaren Dağ, eski sevgilisine inat olsun diye de yarışmaya katıldığını itiraf edip, "Programdan sonra tekrar görüşmeye başladık, ilişkimiz sürüyor" ifadelerini kullandı.

‘BABAM ÇOK SERTTİ’

Babasından da bahseden eski yarışmacı, "Babam çok sertti, annemin önüne çok atlardık, tuzluk yok diye babam masayı ters çeviren birisiydi. Babam gelince tetikte beklerdim. Çok korkardım, dolaba girerdim bazen... Dışarıdan mükemmel görünen bir aileydik ama misafire hoş geldin demedim diye dayak yerdim. Babam ben 19 yaşına kadar 'seni seviyorum' demedi. Ne zaman hastalandı o zaman anladı" dedi.

Babasının hastaneye kaldırıldığı anı anlatan Dağ "Siren sesinden nefret ediyorum, on gün arabada yattık hastane önünde. Çorba içmeye hastanenin karşısına gittik on gün sonra telefon geldi. Ağladım ama sessiz sonra sustum. Cenaze kısmında donuktum atamadım içimde kaldı" ifadelerini kullandı.

‘AKRABAM BENİ MEYDANDA DÖVDÜ’

Babasının ölümünden sonra çok kilo aldığını ve yeme bozukluğu yaşayıp ardından ameliyat olduğunu söyleyen Yaren Dağ "Yediğimi de kusuyordum, bağışıklık sistemin yok oldu" dedi.

Yaren, babasından sonra bir akrabası tarafından iftiraya uğradığını da anlattı: "Dışarı çıktığım için yanlış kelime kullandılar, bir akrabamdan dışarıda dayak yedim. Bir meydanda o günü hiç unutamam, beni yerlerde sürükledi, zorla götürmeye çalıştı, arabaların önüne atladım beni bir kadın kurtardı, kimse kurtarmadı. Annem ablamın desteği olduğunu düşünüp onlarla da görüşmedim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN