'Kısmetse Olur'un eski yarışmacısı canlı yayında bombaladı! Bu iddialar programı kapattırır: "Açıklamam lazım..."

'Kısmetse Olur'un eski yarışmacısı canlı yayında bombaladı! Bu iddialar programı kapattırır: "Açıklamam lazım..."

Kanal D ekranlarında yayınladığı dönemde reyting rekorlarını alt üst eden evlilik programı 'Kısmetse Olur' ile yıldızı parlayan ünlü sunucu Didem Delen, programın yeni hali hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

İlk olarak 5 Ekim 2015'te Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, yayınlandığı döneme damga vuran evlilik programı 'Kısmetse Olur' yıllar sonra yayın hayatına geri dönerek sosyal medya platformu YouTube'da izleyiciyle buluştu. Türk televizyon tarihine damga vuran programın yeni sezonunun ilk bölümü 4 milyon izlenme alarak tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

Programın 2. sezonunu birinci olarak tamamlayan, programda Adnan Kızıltaş ile yaşadığı aşk ile dikkatleri üzerine çeken ve 20 Mayıs 2017'de yayından kaldırılan programla ün kazanarak Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Beyaz Magazin' adlı magazin programının sunuculuğunu üstlenen Didem Delen, programın yeni versiyonu için olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

Didem Delen'in En Merak Edilenleri! - Kısmetse Olur - Foto Galeri

CANLI YAYINDA OLAY YARATACAK AÇIKLAMALAR

Öykü Serter'in sunduğu program hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulunan Didem Delen, programın kurgu olduğunu iddia ederek eski yarışmacıların bile yeniden ünlü olmak için yarışmaya katılmak istediğini söyledi.

Kısmetse Olur'un ikinci sezonuna damgasını vuran Didem Delen sunuculuk yaptığı programda 'Kısmetse Olur' hakkında konuştu. Didem Delen, programı sunmak için kendisine teklif geldiğini fakat sunuculuk yaptığı programı bırakmak istemediği için bu teklifi reddettiğini söyledi.

Didem Delen kimdir? Didem Delen kaç yaşında, nereli? Didem Delen Instagram hesabı! - Haberler

"DOĞRU VE DÜRÜST BİR ŞEKİLDE AÇIKLAMAM LAZIM..."

Canlı yayında programın 'kurgu' olduğunu öne süren Didem Delen, şunları söyledi:

"Eski yarışmacılar aramış, sevgilisi, ilişkisi olanlar bile arayıp 'Ben tekrar girmek istiyorum' demiş. Eee tabii ki oradaki popülerliği bir daha bulamadılar.

Şimdi programın formatını patlatmak gibi olmasın ama bir 'casting' vardı. Normal başvurulara dönüş yapıyorlar mıydı bilmiyorum ama dediğim gibi 6 bin başvuru geliyordu bir günde. İçinde bulunduğum şeyi doğru ve dürüst bir şekilde açıklamam lazım.

NE DÜMENLER NE ENTRİKALAR...

erkek 9 kadını bir araya getirecekler. Bunların arasında aşk başlayacak, çiftler olacak. Bazıları imkansız olacak, kavuşamayacak... Bazen de olacak ki biri, diğerinin sevgilisinden hoşlanacak. Hikayeler bunların üstünden ilerleyecek. Ne dümenler, ne entrikalar!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN