Kıvanç Tatlıtuğ soyundu reytingler uçtu! Aile'de gündem olan o sahne: "Dizinin adı Kıvanç'ın elli tonu olsun"

Kıvanç Tatlıtuğ soyundu reytingler uçtu! Aile'de gündem olan o sahne: "Dizinin adı Kıvanç'ın elli tonu olsun"

Başrolde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı Aile dizisinde tepki çeken sahne. Sosyal medyayı ikiye bölen sahne ile görüntler viral oldu. Televizyon ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan "Aile", Kıvanç Tatlıtuğ'nın soyunmasıyla gündeme bomba gibi düştü. İşte tüm detaylar...

Show TV ekranlarında yer alan Aile dizisinde tepki çeken sahne sosyal medyada viral oldu. İlk bölümünden itibaren büyük bir ilgiyle izlenilen dizide Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor. Dizide bazı sahneler çok dikkat çekerken, son paylaşılan bölümdeki o sahne izleyicileri ikiye böldü.

AİLE DİZİSİNDE ŞOK EDEN SAHNE

Serenay Sarıkaya, Devin isimli karakteri canlandırırken Kıvanç Tatlıtuğ ise, Aslan isimli karakteri canlandırıyor. Bazı sahneleriyle sürekli olarak gündeme gelen dizi son bölümü ile yıktı geçti. Son bölümde yaşananlar sosyal medyayı adeta ikiye böldü.

Leyla'nın hapse girmesinin ardından çocukların yanında olmak için Aslan'dan boşanmaktan vazgeçen Devin seyirciyi sevindirmişti. Olayın ardından Devin'in karşısında soyunan Aslan ise seyircilere şok yaşattı.

640xauto-6.webp

KIVANÇ TATLITUĞ SOYUNDU

Aslan karakterinin soyunduğu sahnede Serenay Sarıkaya'nın hayat verdiği Devin karakteri de yer alıyordu. Aslan soyunurken Devin'e seslenerek, "Yukarı bak yukarı çık yukarı, alo yukarı bak yukarı gözlerim burada" ifadeleri sosyal medyada gündem oldu. Gülerek söylediği sözlerin ardında Devin derin bir "Üf" çekerek odadan ayrıldı.

Bu sahne bazı kullanıcıların hoşuna giderken bazı kullanıcıların ise tepkisini çekti. Yakışıklılığıyla bilinen Tatlıtuğ için yapılan yorumlar arasında, "Kime olsa sıcak basar", "Adamı dizide her anlamda kullanıyorlar helal olsun", "Dizinin adı Kıvanç'ın elli tonu olsun" yorumları dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN