Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu ilk kez görüntülendi! Güzelliğini gören nazar değecek diye korkuyor

Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlu ilk kez görüntülendi! Güzelliğini gören nazar değecek diye korkuyor

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtığ’un oğlu ilk kez bu kadar yakından görüntülendi! Kurt Efe’nin o güzelliğini görenler resmen nazar değecek diye korkuyor… Çoğu kişi babasının kopyası olduğunu söylerken Kıvanç Tatlıtuğ’un babalığı da büyük ilgi görüyor. İşte Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe…

Şimdilerde Aile dizisinde Aslan karakteri ile izleyici karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ, 2016 senesinde modacı Başak Dizer ile dünya evine girmişti. Geçen sene oğulları Kurt Efe’yi kucaklarına alan çift, oğullarıyla beraber paylaşım yapmazken Kurt Efe’nin son hali kameralara yansıdı. Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe, bir hastane çıkışında görüntülendi.

ASLAN KARAKTERİ İLE EKRANLARA GERİ DÖNDÜ

Show TV’de yayınlanan Aile dizisinde Aslan karakteri ile uzun zaman sonra televizyon ekranlarına geri dönen Kıvanç Tatlıtuğ, aynı zamanda bir bebek bezi reklamında da boy gösterdi. En az oyunculuğu kadar özel hayatı ile de konuşulan Tatlıtuğ, şimdilerde en çok da babalığı ile gündem oluyor.

kivanc-tatlitugun-oglu-ilk-kez-goruntulendi-guzelligini-goren-nazar-degecek-diye-korkuyor-3.jpg

2016 senesinde modacı Başak Dizer ile evlenen Tatlıtuğ, Türkiye’nin en beğenilen oyuncuları arasında yer alırken şimdi de en beğenilen babaları arasında yer alıyor.

kivanc-tatlitugun-oglu-ilk-kez-goruntulendi-guzelligini-goren-nazar-degecek-diye-korkuyor-2.jpg

Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı seven ikili ilişkileri ile de oldukça beğeniliyor. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ’un oğlu Kurt Efe ile zaman zaman yaptığı paylaşımlar büyük ilgi görüyor.

kivanc-tatlitugun-oglu-ilk-kez-goruntulendi-guzelligini-goren-nazar-degecek-diye-korkuyor-1.jpg

RESMEN BABASININ KOPYASI

Son olarak oğlu Kurt Efe ile hastane çıkışı görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ, yine sosyal medyanın gündemine yerleşti. Oğlu kucağından hastaneden çıkış yaparken çekilen fotoğraflar, "Maaşallah", "Babasının kopyası", "Nazar değmesin" yorumları aldı.

kivanc-tatlitugun-oglu-ilk-kez-goruntulendi-guzelligini-goren-nazar-degecek-diye-korkuyor.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN