Kızıl Goncalar'dan Kızılcık Şerbeti'ne sürpriz transfer: Nursema'ya partner geliyor

Kızıl Goncalar'dan Kızılcık Şerbeti'ne sürpriz transfer: Nursema'ya partner geliyor

Kızıl Goncalar'da "Affan" rolüne hayat veren Batuhan Yüzgüleç, Kızılcık Şerbeti'ne transfer oluyor. Yeni dizisinde "Firaz" karakterine hayat verecek oyuncu Nursema'ya partner olacak.

Dizilerin hepsi sezon finaline girmişken, yeni sezon için oyuncu kadrolarında değişiklikler yaşanmaya devam ediyor. Kızılcık Şerbeti'nin reytingleri altüst eden sezon finalinin ardından diziden 4 oyuncu ayrılmış ve 5 yeni oyuncunun dahil olacağı öğrenilmişti.

3-001.jpg

Kızılcık Şerbeti'nde "Meri" lakaplı "Meryem" karakteri için oyuncu kadrosuna dahil olan Şebnem Bozoklu'nun ardından bayram öncesi bir isimle daha el sıkışıldı.

2-001.jpg

KIZIL GONCALAR'IN AFFAN'I ARTIK KIZILCIK ŞERBETİ'NDE

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kızıl Goncalar dizisinde "Affan" rolüne hayat veren genç oyuncu Batuhan Yüzgüleç, yeni sezonda Kızılcık Şerbeti'ne transfer oldu.

11-001.jpg

Oyuncu dizide "Firaz" karakterine hayat verecek ve Nursema'ya (Ceren Karakoç) partner olacak.

10.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN