Kızılcık Şerbeti dizisinde ağızları açık bırakan sahne! Sosyal medya ikiye bölündü: Böyle de olmaz dedirtti!

Kızılcık Şerbeti dizisinde ağızları açık bırakan sahne! Sosyal medya ikiye bölündü: Böyle de olmaz dedirtti!

Cuma günlerinin rekortmen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde Fatih'in sahnesi olay yarattı. Eşi Doğa'nın staj yapacağı yerin müdürü ile konuşması sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Fatih'e 'ilk insan' olarak bir çok sert tepki geldi. İşte ayrıntılar.

Show Tv ekranlarında, reytinglerde üst sıralarda yer almayı başaran 'Kızılcık Şerbeti' dizisi yine olay oldu. Dizide Doğa'nın eşi rolünde ki Fatih'in doktorla konuştuğu sahne sosyal medyayı ikiye böldü. Büyük toplayan o sahneden tepkiler peş peşe geldi.

dizi

Kızılcık Şerbeti dizisi yine çok konuşulacak bir sahneye imza attı. Fatih, eşi Doğa'nın staj yapacağı yerin müdürü ile görüştüğü sahne olay yarattı. Eşinin sadece kadın hastalara bakmasını istemesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Cuma günlerin reytinglerinde üst sıralarda yer alan dizi RTÜK'ün verdiği ceza nedeniyle 5 yayın durdurma kararı alınmıştı. RTÜK'ün verdiği bu ceza çok konuşulurken son bölümde ekrana gelen Fatih'in sahnesi olay oldu.

dizi

Fatih, Doğa'nın staj yapacağı yere gider ve oranın müdürü ile konuşur. Eşinin hamile olduğunu ve sadece kadın hastalara bakmasını istediği söyler. İzleyenler bu sahneyi oldukça çok konuştu.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Sahnenin hemen ardından sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok sosyal medya kullanıcısı Fatih karakterini 'ilk insan' olarak nitelendirdi. Kendisi de eşini bir psikoloji seansında görüp beğendiğini söyleyen izleyici Fatih'in kıskançlığından dolayı yaptığı şeyi çok sert eleştirdi.

dizi

'BİZİM FATİH ODUNU...'

Eleştirilen bazı yorumlar şöyle;

'Ne acı ki Türkiye'de ki birçok erkeğin kafası Fatih'in kafasından. Aman karım hamile çalışmasın, kadın evde otursun çocuğuna baksın... En korkunç sözde ailenin gözde erkek çocuğunun şımarıklığı 'karım sadece kadınlara çalışsın.' Bir Fatih ortaçağı kapattı, bizim Fatih odunu da hala Ortaçağ kafasında yaşıyor' dedi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN