Kızılcık Şerbeti dizisinde kızılca kıyamet koptu! İki başrolden kötü haber: Ayrılık haberi çabuk duyuldu

Kızılcık Şerbeti dizisinde kızılca kıyamet koptu! İki başrolden kötü haber: Ayrılık haberi çabuk duyuldu

Show TV'nin büyük tartışmalar yaratan dizisi Kızılcık Şerbeti son bölümüyle yine seyirciyi ekran başında tutmayı başladı. Dizinin 37. bölümündeki son sürpriz ise heyecan yarattı...

Her hafta Cuma akşamı Show TV ekranlarında seyirciyle buluşan Kızılcık Şerbeti, reyting rekorları kırarken aynı zamanda sosyal medyaya da damga vuruyor.

Her bölümü pür dikkat izlenen dizinin son bölümü ise yine heyecan yarattı. Bölümün son sahnesinde yaşanan gelişmeler, seyircinin aklında birçok soru işareti bıraktı...

kizilcik-serbeti-2.jpg

BÜYÜK AŞK BİTİYOR!

Dizinin yeni bölümünde tansiyon yine yükselirken, Nursema ile Umut aşkının da sonu geliyor. Nursema'nın ailesinin devamlı evliliğine müdahale etmesi, Nursema ile Umut çiftinin arasının git gide açılmasına neden oluyor.

kizilcik-serbeti-1.jpg

Öyle ki diziyle ilgili ortaya atılan son iddialara göre, iki aşık arasında çok büyük kavga çıkacak ve Nursema ile Umut yollarını ayırma kararı alacak.

Ortaya atılan iddialar ise diziyi yakından takip eden Nursema ve Umut hayranlarını çılgında çevirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN