Kızılcık Şerbeti dizisinde skandal olay! Atatürk krizi çıktı: Yapımcıdan flaş açıklama

Kızılcık Şerbeti dizisinde skandal olay! Atatürk krizi çıktı: Yapımcıdan flaş açıklama

Show TV ekranlarının flaş dizisi Kızılcık Şerbeti'nde yine bomba görüntüler! Kimse bunu beklemiyordu. İzleyiciler ekran karşısında şok geçirdi. Sezon finali ile ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti'nde Fatih karakterinin yakasındaki Atatürk rozetinin sansürlenmesi gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya bu kare ile çalkalanıyor. Gelen tepkiler üzerine açıklama yapan yapım şirketi ortalığı karıştırdı. İşte dizinin yapım şirketinden gelen çarpıcı açıklama...

Yayınlandığı günden beri gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti tartışma konusu olmaya devam ediyor. Sezon finali ile ekranlara gelen dizide Atatürk krizi çıktı! Fatih karakterinin yakasında bulunan Atatürk rozetinin sansürlenmesi ortalığı karıştırdı. İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Kimse bu görüntüye anlam veremezken yapım şirketinden flaş bir açıklama geldi. Ortalık yangın yerine döndü!

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİNDE SKANDAL OLAY!

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin başrolünü paylaştığı Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali gündeme bomba gibi düştü. Son bölümde Fatih karakterinin yakasında bulunan Atatürk rozeti sansürlenince ortalık karıştı. Sosyal medyada büyük yankı oluşturan olaya üst üste tepki geldi.

fgfgfg-5.jpg

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ: ATATÜRK KRİZİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Dizide geçen sahne için sosyal medya kullancılarından üst üste tepki gelirken bir kullanıcı, "Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin bu haftaki 28. bölümündeki Fatih rolünü oynayan Doğukan Güngör'ün ceketinin yakasındaki Atatürk figürünün karartılması karşısında ağzım açık kaldı. Bu kadar mı korkulur Atatürk'ten. Karartmaya izin veren dizi yapımcı ve yönetmeninin protesto ediyorum" diyerek tepki gösterdi.

b2.jpg

YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Gelen tepkiler ortalığı alevlendirirken dizinin yapımcısı Faruk Turgut'tan flaş bir açıklama geldi. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Turgut, "Atatürk rozetin kapattılar' diye algı yaratan zavallılara sesleniyorum. Benim Atatürk'e olan sevgimi ve saygımı sorgulamak sizin haddiniz olamaz. Benim yolum da belli, çizgim de" dedi.

b1-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN