Kızılcık Şerbeti dizisinde şok ayrılık! Ünlü oyuncu kadrodan ayrılıp rakip kanala koştu!

Kızılcık Şerbeti dizisinde şok ayrılık! Ünlü oyuncu kadrodan ayrılıp rakip kanala koştu!

Bugün akşam ekranlarda yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti dizisi, son dönemlerde skandallarla anılmaktadır. Ancak, bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde diziye veda eden önemli bir oyuncu yer almamaktadır. Yaşanan son gelişmeler ise merak konusu haline gelmiştir. İşte diziye veda eden oyuncu...

Kızılcık Şerbeti dizisi, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç gibi ünlü oyuncuları içeren bir yapım. Ancak, son zamanlarda dizinin içeriği, toplumsal çatışmalarla ilgili tartışmaları tetikledi ve RTÜK'ten 5 haftalık bir ceza aldı. Daha sonra mahkeme kararıyla yeniden yayınlanmaya başlayan diziden, Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman'ın partneri diziden ayrılacak.

O İSİM DİZİYE VEDA EDİYOR

kızılcık

Kızılcık Şerbeti dizisi yönetmeni Hakan Kırvavaç ve senarist Melis Civelek'in elinden çıkan, her bölümü ile farklı bir heyecan yaratan dizi, Show TV'de seyircisi ile buluşuyor. Ancak dizinin avukatı Can karakterini canlandıran Oral Özer'in ekiple vedalaşması, izleyicileri şoke etti. Özer'in Müjde Uzman ile partner olduğu dizide, ikili arasındaki aşk söylentileri de konuşuluyordu. Ancak hayaller, Oral Özer'in sete veda etmesi ile suya düştü.

O DİZİYE TRANSFER OLUYOR

oral özer

Başarılı oyuncu Oral Özer, Kızılcık Şerbeti dizisindeki veda haberi sonrası sevenlerini üzdü. Ancak hayranlarına müjdeli bir haber vererek, yeni bir proje ile ekrana geri dönüyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Kraliçe'nin kadrosuna dahil olan oyuncu, izleyiciler tarafından heyecanla beklenen yeni bölümlerde yer alacak.

Oral Özer'in Kraliçe dizisinde hangi karaktere hayat vereceği henüz açıklanmadı, ancak izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanacağı kesin. Daha önce de birçok başarılı projede yer alan ve hayat verdiği karakterlerle izleyicilerin gönlünde taht kuran Özer'in Kraliçe'deki performansı da merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN