Kızılcık Şerbeti dizisinde şok eden dayak sahnesi! İzleyenlerden tepki büyüdü "final olmasa bari"

Kızılcık Şerbeti dizisinde şok eden dayak sahnesi! İzleyenlerden tepki büyüdü "final olmasa bari"

Yeni sezonun ses getiren dizileri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle heyecanlı zirveye taşıdı. Cuma günleri ekranda yer alan dizi için geri sayım başladı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında ekranlara yansıyan dayak sahnesi izleyenleri şaşkına çevirdi. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı…

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı ile heyecan zirveye taşıdı. Show TV ekranlarında yayınlanan dizi her hafta Cuma günü ekranlarda yer alıyor. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör gibi isimlerin yer aldığı dizi 11. bölümüyle ekranlarda yer alacak. Başörtüsü tartışmalarıyla gündemde yer alan dizi pek çok farklı konuya da parmak basıyor. Pek çok kişi tarafından eleştirilen dizinin büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Yayınlanan son bölümde Kıvılcım ve Ömer arasında yaşananlar gündemde yer alırken kimseye yakalanmadan evi terk eden Ömer ve Kıvılcım'ı neler beklediği merakla bekleniyor. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı…


KIZILCIK ŞERBETİ DE SULAR DURULMUYOR?


Doğa ve Fatih arasında yaşananlar bitmek bilmezken 11. bölümde çift ikiz bebekleri olacağını öğrenecek. Abdullah ve Alev arasındaki samimiyet her geçen gün artarken Umut ve Nursema ikilisinin arasındakiler de aşka dönüşüyor.

kizilcik-serbeti-omer-kivilcim.jpg
11. bölüm ile ekrana gelecek olan Kızılcık şerbetinin de olaylar gitgide daha karmaşık bir hale geliyor. Nursema annesi pembe tarafından hiç beklemediği bir öfke ile karşı karşıya kalırken yayınlanan fragmanda görülen tokat sahnesi herkesin ağzını açık bıraktı. Fragmanı yansıyan kareler izleyenleri fazlası ile şaşırtırken Ömer'in boşanamadığı eşinin çat kapı gelmesi de bütün olayları alt üst ediyor.


11 bölüm fragmanında Ekrem Bana yansıyan kareler arasında Kıvılcım ve Ömer'in baş başa yemek yediği anlar da görülüyor. Ömer'in eski eşinin Kıvılcım’a attığı tokat ise hafızalara kazınacak gibi duruyor. Kızılcık Şerbeti yeni bölümü ile 7 Ocak Cuma günü Show TV'de yayınlanacak.

doga-ikiz-bebegini-ogrenir.jpg


SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Şiddet mağduru olan bir kadına yardım etmek isteyen Kıvılcım kadının eşi tarafından saldırıyor uğrar. Kıvılcım’ı saldırıdan kurtaran isim ise Ömer olur. Fatih ve Doğa arasındaki kavga farklı olayları ortaya çıkarır. Kavga sırasında evi terk eden Fatih'i takip eden Doğa onu bir kadının evine girerken görür.


Kesin kararını vermiş olan dua eve dönerek tüm eşyalarını toplar. Pembe ve Abdullah'ın olaya el atmasıyla konuda tüm gerçekleri ile ortaya serilir. Fatih'in bir kadının yanına değil arkadaşının evine gittiğini anlayan Doğa ise evi terk etmekten vazgeçer.

doga-ve-fatih.jpg


Nursema'nın ise sergiye gidecek olması Pembe’yi fazlasıyla rahatsız edecek. Kendi başına hareket etmeye başlayan Nursema'nın bu hareketleri kendisine fena patlayacak. Şimdiye kadar evlilik konusu hiç konuşulmazken Nursema'nın bu hareketleri sonrasında Pembe’de evlilik konusunu sık sık gündeme getiriyor.


Tesadüfen bir kafede karşılaşan Alev ve Abdullah arasında yaşananlar da dikkatlerden kaçmıyor. Abdullah'ın karizmasın dan etkilenmeye başlayan Alev ise bu durumun tamamen kabullenir. Kıvılcımın evinde toplanan herkes aynı sofrada bir araya gelir. Fakat iki aile arasında yaşanan farklılıklar yine gözler önüne seriliyor.


Doğan'ın babası ile ortak bir iş yapan Fatih otel açılışına gerçekleştirir. Bu ortaklık kimseyi memnun etmese de Fatih'in hatırına herkes durumu kabullenir. Otel açılışı ile birlikte Kıvılcım ve Ömer içinde yepyeni bir sayfa açılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN