Kızılcık Şerbeti dizisine Alev'i bile kıskandıracak transfer! Ünlü isim diziye dahil oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisine Alev'i bile kıskandıracak transfer! Ünlü isim diziye dahil oldu!

Son dönemin en başarılı dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti dizisi, sürpriz bir transfere imza attı. O ünlü oyuncu reyting rekortmeni dizinin kadrosuna katıldı.

Senaryosu Melis Civelek tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç'ın oturduğu, başrolde ise Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı son dönemin en başarılı dizilerinden 'Kızılcık Şerbeti' reyting rekorlarını yerle bir edecek sürpriz bir transfere imza attı.

Geçen yıl 28 Ekim'den bu yana Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak adından söz ettiren 'Kızılcık Şerbeti' dizisi sürpriz bir transfere imza attı.

Diziye son olarak 'Alev' karakterinin eski sevgilisi 'Rüzgar' karakteriyle Yiğit Kirazcı dahil olurken, dizide bir transfer daha yaşandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kızılcık Şerbeti'ne bir oyuncu daha katıldı.

Diziye son olarak Yiğit Kirazcı 'Rüzgar' rolüyle dahil olurken Kirazcı'nın ardından Ebru Destan'ın da diziye katılacağı öğrenildi. Destan'ın dizide Kirazcı ile sevgili olacağı kaydedildi.

Son olarak Arka Sokaklar dizisinde rol alan Ebru Destan diziye 33. bölümde dahil olacak.

385578762_1459939818132169_7464903531937281423_n

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN