Kızılcık Şerbeti Ertuğrul'un eski hali akıllara zarar! Görenler asla tanıyamadı: Tam 40 kilo vermiş

Kızılcık Şerbeti Ertuğrul'un eski hali akıllara zarar! Görenler asla tanıyamadı: Tam 40 kilo vermiş

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Yeni sezonda yeni oyuncuları da kadrosuna dahil eden diziye katılan Kayra Şenocak'ın eski hali ise görenleri hayrete düşürdü. İşte, dizide fitliğiyle dikkat çeken Şenocak'ın yaşadığı büyük değişim...

Show TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde Ertuğrul karakterini canlandıran Kayra Şenocak, yıllar önceki haliyle herkesi şaşırttı. Şimdilerde fit görünümüyle dikkat çeken oyuncu meğer 1,5 yıl içinde 40 kilo birden vermiş...

'İsimsizler', 'Filinta', 'Pulsar', 'Selena', 'Yarım Elma', Arka Sokaklar, 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 'Diriliş Ertuğrul' gibi dizilerde oynayan oyuncu, yaşadığı değişimle herkesi şaşırttı.

h-10-1.jpg

ŞİMDİ DE VERDİĞİ KİLOLARLA DİKKAT ÇEKİYOR

Oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan Şenocak, bir zamanlar aldığı kilolarla çok konuşulmuştu. Kendini kısa sürede toparlayan oyuncu 1.5 yıl içinde tam 40 kilo vererek eski fit görünümüne geri kavuştu. İşte, Şenocak'ın 40 kilo vermeden önceki hali:

h-10-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN