Kızılcık Şerbeti'nin çekimleri ertelendi

Kızılcık Şerbeti'nin çekimleri ertelendi

Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti'nin çekimleri ay sonunda başlıyor. Önce 28 Ağustos olarak kararlaştırılan çekim günü, yönetmenin takviminin uymaması nedeniyle 30 Ağustos'a ertelendi.

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti”, yeni sezona yine çok iddialı bir bölümle başlayacak. Dizinin 28 Ağustos Pazartesi günü sete çıkacağı açıklanmıştı. Ancak bu tarih değişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; dizinin yönetmeni Ketche, “Sen Büyümeye Bak” adlı filmin çekimlerini geçen salı gecesi bitirince dizinin sete çıkma tarihi de değişti. “Kızılcık Şerbeti”nin yeni sete başlangıç tarihi 30 Ağustos Çarşamba…

YENİ KARAKTERLER GELİYOR

15 Eylül Cuma günü ilk bölümü seyirciyle buluşacak olan diziye Bahtiyar Memili, Yiğit Kirazcı ve Kayra Şenocak katılmıştı. Diziye ayrıca Kayra Şenocak‘ın hayat vereceği muhafazakar bir iş insanı olan Ertuğrul’un kızı Mihriban ve sekreteri de katılacak. İki oyuncuyla ilgili görüşmeler sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN