Kızılcık Şerbeti’nin Metehan’ı ödül aldı tüm salonu ağlattı: Ödül konuşması resmen yürekleri dağladı…

Kızılcık Şerbeti’nin Metehan’ı ödül aldı tüm salonu ağlattı: Ödül konuşması resmen yürekleri dağladı…

Her hafta cuma akşamları izleyici karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti oyuncuları ile gündem olmaya devam ediyor. Bu kez dizinin Metehan’ı Rahimcan Kapkap ödül konuşmasıyla gündem oldu. Genç oyuncu söyledikleri ile tüm salonu duygulandırdı. İşte detaylar…

Show TV’nin reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şebeti her hafta nefes kesen bölümlerle ekrana geleye devam ediyor. Dizi yalnızca konusu ile değil oyuncuları ile de çok konuşulanlar arasında girmeyi başarıyor. Dizide birbirinden yetenekli oyuncular yer alırken genç oyuncular ise kendilerini göstermeye devam ediyor. Dizinin genç oyuncuları arasında bulunan ve Metehan karakterine hayat veren Rahimcan Kapkap da oyunculuğu ile konuşulanlar arasına girdi.

yeni-proje-16.jpg

ÖDÜLÜNÜ BABASINA İTHAF ETTİ

Haberler.com’da yer alan habere göre, Rahimcan Kapkap, gösterdiği başarılı performans sayesinde İTÜ EMÖS Ödül Töreni'nde "En İyi Çıkış Yapan Oyuncu Ödülü"ne layık görüldü. Ünlü oyuncu aldığı ödülü geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden babasına ithaf etti.

yeni-proje-13.jpg

Teşekkür konuşması için sahneye çıkan genç oyuncu söyledikleri ile seyircileri hüzünlendirdi. Kapkap, "Bunu sizin elinizden almak çok kıymetli… Bugün sadece beni değil, hayatta en çok kıymet verdiğim ailemi de gururlandırdınız. Kızılcık Şerbeti'nin tüm ekibine, yapımcısına, senaristine, yönetmenine, kamera önündeki ve arkasında çay veren Mamuş abimize söz verdim. Teşekkür etmek istiyorum. Yılın en iyi işinde en iyi ekiple oynamak çok kıymetli ve müsaadenizle ödülümü yazın kaybettiğim babama adamak istiyorum… Senin için baba gururlan" diye konuştu.

yeni-proje-14.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN