Kızılcık Şerbeti'nin yıldız oyuncusunun kızı da meğer çok ünlüymüş! Hepimizin çok yakından tanıdığı biri...

Kızılcık Şerbeti'nin yıldız oyuncusunun kızı da meğer çok ünlüymüş! Hepimizin çok yakından tanıdığı biri...

Show TV ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin Sönmez'i Aliye Uzunatağan'ın kızı da meğer ünlüymüş. Kızının kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı. İşte Kızılcık Şerbeti'nin Sönmez'i Aliye Uzunatağan'ın kızı...

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti ekranlara kasıp kavurmaya devam ediyor. Dizide Kıvılcım'ın annesi Sönmez Hanım'ı canlandıran Aliye Uzunatağan'ın kızı Çocuklar Duymasın ile yıllarca ekranda boy göstermiş.

Son yıllarda pek çok sinema ve televizyon projesinde rol alan Uzunatağan, son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde Sönmez karakteri ile ekranlarda yer alıyor.

Saliha Aliye Uzunatağan'ın kızı ise Çocuklar Duyması'ndan tanıdığımız ve yıllarca ekranlarda gördüğümü bir isimmiş. Çocuklar Duyması'nda Duygu karakterini canlandıran Ayşecan Tatari. Tatari ekranlardan uzak bir hayat sürerken, kendisi gibi oyuncu olan Edip Tepeli evli ve bir çocuk annesi.

duyhd.jpg

Asıl ismi Saliha Aliye Uzunatağan olan usta oyuncu 24 Aralık 1951'de Çanakkale'de dünyaya geldi. İstanbul Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Uzunatağan, sayısız sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminde Semra Hoca'nın seslendirmesini yapan ünlü oyuncu, yıllardır tiyatro oyunlarında rol alıyordu. Uzunatağan'ın ilk önemli televizyon deneyimi 1997'de Kara Melek dizisindeki Saliha Sökmen rolüyle oldu.

sonmezzzz.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN