Kızılcık Şerbeti'nin yıldız oyuncusunun yaşı herkesi şoke etti! "Meğer 44 yaşındaymış..."

Kızılcık Şerbeti'nin yıldız oyuncusunun yaşı herkesi şoke etti! "Meğer 44 yaşındaymış..."

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti dizisinde Çimen karakterini canlandıran, Selin Türkmen yeteneği ve güzelliğiyle izleyenlerden tam not alıyor. Dikkatleri üzerine çeken Selin Türkmen'in yaşı merak konusu oldu. Başarılı oyuncu hakkında araştırma yapan hayranları gördükleri gerçek karşısında şoke oldu.

Son döneme damga vuran, başrollerini Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman gibi isimlerin paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi büyük ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Dizide Evrim Alasya'nın canlandırdığı Kıvılcım karakterinin kızı Çimen'e hayat veren Selin Türkmen'in yaşı sosyal medyada gündem oldu.

kicilcim.jpg

Ünlü fenomen Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz günlerde diziyi izlerken bir video paylaşmıştı. Durmaz, "Dizideki Çimen, meğer gerçek hayatta 44 yaşındaymış!" diyerek, şaşkınlığını dile getirmişti.

cimen.jpg

Kısa zamanda sosyal medyada gündem olan bu paylaşım sonrası dizinin hayranları Selin Türkmen'in yaşını Google'da arattı. Türkmen'in yaşının Google'da 44 olarak yer aldığını gören hayranları büyük şok yaşadı. Bu şaşkınlık sonrası hayranları, Türkmen'i soru yağmuruna tuttu.

Selin Türkmen ise Instagram hesabından yayınladığı bir video ile konuya son noktayı koydu. Başarılı oyuncu paylaşımında, "1 Ağustos 2000 doğumluyum. 23 yaşındayım. İsim benzerliği nedeniyle arama motorunda hata olmuş" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN