Kızının katili sofralarında ekmeklerini yemiş! Müge Anlı kurye baldız cinayetinde şok detaylar: Arkadaşımı da öldürecektim ama

Kızının katili sofralarında ekmeklerini yemiş! Müge Anlı kurye baldız cinayetinde şok detaylar: Arkadaşımı da öldürecektim ama

Müge Anlı, kurye baldız cinayetinde şok detayları ortaya çıkardı! Kızının katiliyle aynı sofrada ekmeklerini yemiş! "Arkadaşımı da öldürecektim ama..."

Antalya'da motokurye olarak çalışan Ali Diken'den 20 Aralık'tan beri haber alınamıyordu. Endişe verici durum üzerine ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu. Ancak kayıp olayı, televizyon programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te beklenmedik bir şekilde çözüldü. Programa katılan garson Zeynel Boyacı, Ali Diken'i öldürdüğünü itiraf etti.

Boyacı, verdiği ifadede Ali Diken'i öldürme sebebini, Diken'in kendisine yönelik ağır küfür ve hakaretlerde bulunması olarak belirtti. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Boyacı, Ali Diken'in cesedinin bulunduğu yeri ekiplere gösterdi. Cesetler arasında, Boyacı'nın ifadesi üzerine araziye gömülmüş olan Zeynep Ece Aksay'ın cesedi de bulundu.

ZEYNEP ECE AKSAY'I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Zeynel Boyacı kimdir? - Ajans 344: Kahramanmaraş Haberleri, Maraş Haberleri

Boyacı, itirafında şunları söyledi:

"Diken’i burada darbettikten sonra yanımda bulunan iple boğarak öldürdüm. Ardından da araziye gömdüm. Daha önce de baldızımı da darbederek evde öldürüp aynı yere gömmüştüm. Baldızımı da kıskandığım için evimde öldürdüm. Baldızımı öldürdüğüm için pişmanım. Baldızımı otomobille o araziye taşımıştım. Gömme işlemlerini tek başına yaptım. Çocukluk arkadaşım M.Ç.’yi de baldızım ile ilişkisi olduğunu düşünerek öldürmek istedim. Onu da ’Kayınpederimin arazisini iple ölçmeye gideceğiz’ diye cesetleri gömdüğüm araziye götürdüm ama nedense öldürmekten vazgeçtim”

Boyacı'nın ifadesinde, Diken'i öldürdükten sonra aynı araziye bir başka kişiyi daha götürüp öldürmeye teşebbüs ettiği, ancak vazgeçtiği belirtildi. Ayrıca, Boyacı'nın Ali Diken'in cep telefonlarını satarak maaşını çektiği ve olaydan sonra Gürcistan ya da Suriye'ye kaçmaya çalıştığı tespit edildi.

ÖLDÜRÜLEN KIZIN BABASI İSYAN ETTİ

728xauto.webp

Baba Mustafa Aksay, “Olay günü ablası yanında mıydı? Yanında ise kardeşini neden kurtarmadı? Cinayetten sonra Zeynep’in araziye taşındığı battaniye evde yokmuş, Zeynel Boyacı battaniyeyi çöpe attığını ifade ediyor. Neden kardeşine sahip çıkmadı, kızıma verilene ev hapsini kabul etmiyorum. Daha çok ceza almasını talep ediyorum. Biz olayı duyduğumuz zaman yaşananlara inanamadık. Kızım Ece kaybolduktan sonra ablası bizi yanlış yönlendirdi, işten gelmediğini söyledi. Biz kayıp başvurusu yapmadan önce oldu bunlar. İşyerinin telefonunu istedim, onu da bilmediğini söyledi. Sonra biz kayıp başvurusu yaptık. Kızımın otobüse bindiği görülmüş ama ardından nereye gittiği belli değildi” ifadelerine yer verdi.

1080xauto.webp

Şüphelinin eşi İ.B., ev hapsi şartıyla serbest bırakılırken, diğer şüpheli M.Ç. ise her gün imza vermek kaydıyla serbest bırakıldı. Ali Diken'in cesedi ile birlikte bulunan Zeynep Ece Aksay'ın cenazesi ise ailesine teslim edildi ve Karaöz Mahallesinde defnedilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN