Klarnet üstadı Hüsnü Şenlendirici'den kahreden haber! Amansız hastalığa yakalandı: Apar topar ameliyata alındı!

Klarnet üstadı Hüsnü Şenlendirici'den kahreden haber! Amansız hastalığa yakalandı: Apar topar ameliyata alındı!

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden 'Şarkılar Bizi Söyler' adlı programda sunuculuk yapan ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici'den kahreden acı haber geldi.

Cumartesi akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Şarkılar Bizi Söyler' adlı programda Hakan Altun ve Sibel Can ile sunuculuk yapan ünlü müzisyen Hüsnü Şenlendirici'den kahreden haber geldi. Hüsnü Şenlendirici'den gelen kahreden haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

25 Şubat 2021'den bu yana Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden 'Şarkılar Bizi Söyler' adlı programın sunucuları arasında yer alan ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici'den kötü haber geldi.

KANSERE YAKALANDI

Ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici bağırsak kanserine yakalandı. 'Şarkılar Bizi Söyler' programı ile ekranlarda olan 46 yaşındaki sanatçının ameliyat olduğu ve doktor gözetiminde kalması gerektiği belirtildi.

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre, ameliyata giren Şenlendirici'nin bağırsağından 11 santim alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı.

46 yaşındaki Hüsnü Şenlendirici üzen haber! 11 cm bağırsağı...

Ünlü sanatçının programa devam edip etmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN