Kobra Murat torunu için bu kez yedi tane kurban kesti

Kobra Murat torunu için bu kez yedi tane kurban kesti

Kobra Murat 'biberonu bile altın' dediği torununu diş buğdayı partisinde altınla donatmasıyla gündem olmuştu. Sosyal medya fenomeni bu kez de küçük kız için 7 adet kurban kestiğini sosyal medya hesabından paylaştı.

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler, torunu için hiçbir masraftan kaçınmamaya devam ediyor. Daha önce katıldığı bir programda "2 tane altın kasamız var. İçinde 18 kilo altın var. Karım diyor ki 'artık altın yaptırma Murat, kasalar almıyor" sözleriyle gündem olmuştu. Ünlü fenomen torununa düzenlediği parti ve etkinliklerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

kobra-murat-altinlara-bogdugu-torunu-icin-bu-15741740-1929-m.jpg

'7 KURBANLI PRENSES TORUNUM'

Çocuklarına ev, yazlık ve araba alan Kobra Murat "Biberonu bile altın" dediği torunu için 'diş buğdayı' partisi düzenlemişti. Hiçbir masraftan kaçınmayan ve torununu baştan aşağı altınla donatan Kobra Murat bu kez küçük kız için kurban kesti.

kobra-murat-altinlara-bogdugu-torunu-icin-bu-15741740-9176-m.jpg

O anları Instagram hesabından yayınlayan Kobra Murat, "Mübarek Ramazan ayında torunumun 7 tane kurban adağını kestik. Yüce rabbime şükürler olsun yüce Allah'ım adaklarımızı, oruçlarımızı, namazlarımızı, hayırlarımızı, dualarımızı, zekatlarımızı ve fitrelerimizi kabul etsin inşallah. Amin... 7 tane kurbanlı prenses torunum Ceylin Alanur şifa sultan maşallah sübhanallah Allah nazarlardan saklasın inşallah amin" ifadelerini kullandı.

kobra-murat-altinlara-bogdugu-torunu-icin-bu-15741740-9975-m.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN