Koç Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Koç Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu (Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri)

Koç Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu: Koç Burcunun Aşk, Arkadaşlık, Evlilik, Sevgili Uyumu (Tüm Burçlarla İlişki Özellikleri)

Koç, Mars'ın hakimiyetindesin ve her zaman heyecan verici bir kovalamacaya hazırsın. Aksiyon odaklı ve her şeyi fazla düşünmeyen bir arkadaşı tercih ediyorsun. Burç lideri olarak romantizme ve şövalyeliğe bayılıyorsunuz. Duygularınız için tanınmak ve takdir edilmek istiyorsunuz. Duygularınızı ifade etmeye gelince, çekingensiniz. Hedefinize gitmek için hedefleriniz ve hayalleriniz olmalıdır. Kendiliğinden olmayı takdir ediyorsun ve son dakikada para biriktirmekte en iyisisin.

KOÇ BURCU İÇİN İYİ VE YA KÖTÜ EŞLEŞME KİMDİR?

KOÇ - KOÇ İLİŞKİSİ

Koç, ikizinle gidersen, ikiniz birlikte olmak ve aynı amaç için çalışmak istediğiniz sürece durdurulamaz. Savaş, siz ve eşiniz aynı fikirde olmadığınız anda başlar ve bu bir ayrılığa yol açabilir.

KOÇ - BOĞA İLİŞKİSİ

Sevgili Koç, Boğa'nın katılığından dolayı üzülebilirsin ve Boğa duygusal enerjini biraz korkutucu bulabilir. Ancak, ikiniz de birbirinizin güçlü yanlarını takdir etmeyi öğrendikçe, birbirinizi ne kadar iyi tamamladığınızı göreceksiniz.

KOÇ - İKİZLER İLİŞKİSİ

Sevgili Koç, İkizler ile birlikteyken, özel olarak harika bir çiftsiniz, ancak ikinizin de toplum içinde ürettiği enerjiyle nasıl başa çıkacağınızdan asla emin değilsiniz. Koç, İkizlerin başkalarını memnun etmeyi sevdiğini ve herhangi bir grupla iyi uyum sağladığını anlamalısınız, bu nedenle açık ve net yaklaşımınız onları kolayca rahatsız edebilir.

koc-burcu-sevgili.jpg

KOÇ - YENGEÇ İLİŞKİSİ

Koç, temkinli ve sessiz oldukları için bir Yengeç burcunda tamamen yersiz hissedebilirsiniz, oysa siz dışa dönük ve iddialısınız. Sorumlu olmaktan hoşlanıyorsunuz, ancak Yengeçler özel olarak oynarken derin bir manevi çekirdeğe sahipler, bu da Yengeç maçınız için iyi bir göstergedir.

KOÇ - ASLAN İLİŞKİSİ

Sen ve Aslan, birbiriniz için birer engelsiniz. Birlikte olmanız zor çünkü ikiniz de ateş burcusunuz. Aslan ilgi isterken siz daha çekingensiniz. Kalabalıktan uzaklaşacak olsanız bile Aslan partide kalmak istiyor.

KOÇ - BAŞAK İLİŞKİSİ

Bir Başak ile Koç, geçinmek zor olabilir. Sen ve Başak neredeyse aynısınız. Başak, çok şikayet eden ve siz gürültülü ve pervasızken kusurları göstermeye hevesli, profesyonel bir aşırı düşünürdür. Birlikte gitme kararından pişmanlık duyma konusunda sadece aynı sayfadasınız.

koc-burcu-arkadaslik.jpg

KOÇ - TERAZİ İLİŞKİSİ

Koç, Terazi ile iyi anlaşıyorsunuz çünkü Terazi hassas yönünüzü ortaya çıkarıyor ve Terazi'nin hedeflerine ulaşmasına yardımcı oluyorsunuz. İkiniz de rekabetçisiniz ama birbirinizi güzelce tamamlıyorsunuz.

KOÇ - AKREP İLİŞKİSİ

Siz ve Akrep zıt gezegenlerden görünebilir, ancak birdenbire tutuşan temel bir tutkuyu paylaşırsınız. İkiniz de sadıksınız, ancak aranızda anlaşmazlıklar ve yanlış anlamalar ortaya çıkabilir.

KOÇ - YAY İLİŞKİSİ

Sevgili Koç, Yay ile birlikte olmak senin için zor olacak çünkü ikiniz de keşiş olsanız da yeni alanları keşfetmekten zevk alıyorsunuz. Kapana kısılmış hissetmekten nefret edersin ve bir Sevgi asla bir yerde kalmaz. Anlamlı bir ilişki oluşturacak kadar uzun süre birlikte kalmak zor olacak.

koc-burcu-ask.jpg

KOÇ - OĞLAK İLİŞKİSİ

Oğlak burcuna aptal ve dürtüsel göründüğünüz için Oğlak ile aranızda hiçbir şey yürümeyecek ve Oğlakların ciddi karakteri sizi yoracak. İkiniz de başarıya değer veriyor olsanız da, Oğlak'ın risk alma davranışı sizinkinden kökten farklı.

KOÇ - KOVA İLİŞKİSİ

Koç Siz ve Kova birbiriniz için yaratılmışsınız, birbirinize hayran kalıyorsunuz. Birbiriniz hakkında yeni şeyler öğrenmeye devam edeceksiniz. İkiniz de amacınız konusunda tutkulu, asi ve dünyada bir fark yaratmaya heveslisiniz.

KOÇ BALIK İLİŞKİSİ

Sevgili Koç, Balık burcunda aradığınız her şey var çünkü Balık size duygularınızı ve sezgilerinizi saklamayı öğretebilir. Öte yandan, Balık, düşüncelerinizi ve hırslarınızı gerçekleştirme yeteneğinize hayran kalacak.

Sizler ne dersiniz? En çok koçlar hangi burçlarla anlaşıyor ve ya anlaşamıyor?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN