Kaynananız Bu Burçlardan Biriyse Sakın Evlenmeyin! İşte Karı Kocayı Birbirine Düşüren Kaynana Burçları...

Kaynananız Bu Burçlardan Biriyse Sakın Evlenmeyin! İşte Karı Kocayı Birbirine Düşüren Kaynana Burçları...

Gelinler ile damatlar arasında gerilime neden olan gelin kaynana kavgalarına en yatkın olan burçları biliyor muydunuz? Sizin de kaynananız bu listede mi? Bugün, gelinlerine ve damatlarına hayatı kabus etme eğiliminde olan birkaç zodyak işaretine sahip burçları inceleyeceğiz.

Bu burçlardan kayınvalideler gelinler ve damatlar arasında anlaşmazlıklara neden oluyor.
Bazı evliliklerde kayınvalide, haneyi bir arada tutan yapıştırıcıdır. Kendi uzun ve kalıcı evlilik deneyimlerini kullanarak oğulları ve gelinlerini birbirine yaklaştırırlar. Ancak bazı evliliklerde kayınvalide her zaman mutluluk getirmez. İşte gelin ve damat arasında uyumsuzluğa neden olma eğiliminde olan kayınvalidelerin burçları..

YAY BURCU KAYINVALİDELERİ GÖRÜNMEZLİKTEN GELİNİRSE GELİN İLE DAMADIN HAYATINI KABUSA ÇEVİRİR

Yay burcu kadınları kendilerini güvensiz hissettiklerinde kurnaz olabilirler. Bu nedenle, eğer kayınvalideniz yay burcu bir insansa, oğlu ve gelini arasında greve neden olur. Bu kayınvalideleri etkisiz elaman haline getirmek istiyorsanız yay burcu kayınvalideye bir parça sevgi verin ve toksik davranışlarının nasıl eridiğini karşısına geçerek izleyin. Yay burcu kayınvalideleri eğer görmezden gelinirse gelin ve damat arasında yaşanan gerilimden zevk alacaktır. Yay burcu kayınvalideleri gerilimden zevk almaya başladığı zaman davranışlarını daha da kötüleşecekti.

kayinvalide-burc.jpg

OĞLAK BURCU KAYINVALİDELERİ KAVGAYI GİZLİCE İZLER SONRA DA AKRABALARA ANLATIR

Oğlak burcu kayınvalideleri açıkça saldırgan olmazlar. Bir parça sinsilikleri vardır. Yardımları sayesinde gelin ve damat arasındaki tartışma sonlanacağını bilse de asla müdahale etmezler. Yay burcu kayınvalideleri gelin ve damat arasındaki tartışmalardan gizliden gizliye zevk alırlar. Yay burcu kayınvalidelerinin en kötü yanı ise kavgadan çıkan her konuşmayı büyük bir heyecanla akrabalarına aktarırlar.

kayinvalide.jpg

BALIK BURCU KAYINVALİDELER İSE KIŞKIRTILMADIKLARI SÜRECE SORUN ÇIKARMAZLAR

Balık burcu kayınvalidelerinin pasif agresif eğilimleri vardır. Balık kayınvalideleri saatlerce somurtarak insanın kanını kuruturlar. Balık burcu insanları genellikle artı tarafta yer alırlar. Balık burcu kayınvalideleri genellikle sakindirler. Balıklar kışkırtılmadıkça sorun çıkarmaz. Yani, Balık burcu kaynananız sizin için sorun çıkarıyorsa, muhtemelen son zamanlarda sizin tarafınızdan küçümsendiğini hissetmiştir. Bir parça gönlünü almanız her şeyi düzeltebilir.

gelin-kaynana.jpg

ASLAN BURCU KAYINVALİDENİZ EŞİNİZİN İKİNCİ ORTAĞIDIR

Aslan burcu anneleri bebeklerinden gelen tüm ilgiyi kendilerinde toplamak ister. Bu nedenle, kayınvalideniz oğlunun sizinle ve ya kızının damadıyla çok kaliteli zaman geçirdiğini görürse, muhtemelen kıskanacaktır. Bu gibi durumlarda bazı aslanlar kayınvalideleri gelin ve damat arasında yanlış anlaşılmalara neden olurlar ve gelin ve damatların birbirlerinden kopuk durmalarına neden olur. Bu da balık burcu kayınvalideyi çocuğuna daha bağlı hale getirir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN