En Kıskanç 4 Burç! Zodyak'ın Yeşil Gözlü Canavarlarına Dikkat

En Kıskanç 4 Burç! Zodyak'ın Yeşil Gözlü Canavarlarına Dikkat

Hepimizin hayatında sebepsiz kıskançlıklar olabilir. İşte bu kıskançlık duygusu için şükürler olsun ki evren var. İnsanlardaki kıskançlık duygusu için gezegenleri suçlayabiliriz. İşte hayatta karşılaşabileceğiniz en kıskanç 4 burç ve neleri kıskandıklarına dair ipuçları...

Hayatları ne kadar harika olursa olsun, bazı insanlar mutlu olamaz, bu insanlar adeta sonsuza kadar başkasının yerinde olmayı dileyerek yaşamaya mahkumdur.

Haberimizde sayacağımız zodyak işaretlerinin tümü, doğası gereği kıskançtır, ancak her birinin, özellikle kıskanmaya meyilli oldukları farklı bir yaşam yönü vardır.

Bazı işaretler, en son iPhone modeli veya eskilerinin parlak yeni Tesla'sı gibi maddi mallara göz diker ve minimalist gibi yaşama fikirlerini anlayamazlar.

Diğer işaretler, güçlü ilişkiler ve istikrar gibi daha duygusal şeyleri kıskanır. Bu insanlar birilerinin sebepsiz yere aşk hayatını baltalamaya çalışırlar. Bu tür insanlardan daha sinir bozucusu yoktur. Bu insanlar kendi hayatları hakkında güvensizdirler.

Bu işaretlere bakarak arkadaşınız olduğunu düşündüğünüz birinin aslında büyük bir kıskançlıkla beslendiğini ve sadece bir vampir gibi enerjinizi emmek için etrafta kaldığını öğrenebilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken şey zodyaktaki en büyük dört yeşil gözlü canavarın tam olarak neyi kıskandıklarını öğrenmenizdir. Neyi kıskandıklarını bilirseniz işiniz daha da kolaylaşacaktır.

bogan.jpg

BOĞA BURCU: MADDİ VARLIKLARI KISKANIR

Boğa burcunun gezegeni Dünya'dır . Boğa, maddi varlıklarınızı kıskanır. Boğalar sana ait olan ve henüz sahip olmadıkları her şeyi istiyorlar. Boğalar Zodyaktaki en kıskanç burçturlar ve bunu saklamaya çalışmazlar.

Boğa, dünyevi mallarınızı kıskanır ve onlar da bu konuda dürüsttür. Boğa burcunun sizinle bir sorunu varsa, bunu doğrudan yüzünüze söylerler. Duygularını gizleyemezler.

ikizler.jpg

İKİZLER BURCU SOSYAL NÜFUZUNUZU KISKANIR

İkizler burcu insanları sosyal nüfusu kıskanır. İkizler, çok iyi konuşkan oldukları için ilgi odağı olmak ister. Her zaman odadaki en önemli kişi olmak isterler ve başka birinin bu rolü üstlendiğini görmekten nefret ederler.

İkizler bir nebze olsun sinsidir, bu yüzden dikkatli olun. İkizlerin işareti iki yüzlüdür. İkizlere karşı dürüst ve gerçekçi olursanız savaşın yarısını baştan kazanırsınız.

basak.jpg

BAŞAK BURCU İŞİNİZİ VE İSTİKRARINIZI KISKANIR

Başaklar işinizi ve istikrarınızı kıskanır. Gerçekten hak ettiğinizi bilseler bile, konumunuzu, etkinizi ve otoritenizi istiyordular. Özellikle çalışma alanınızda başarılı biriyseniz, Başak arkadaşlarınız şüphesiz kıskançtır.

Başaklarla ilgili en büyük sorun, etraflarındaki her şeyin güvende hissetmesini istemeleri ve bunu garantilemenin en iyi yolunun iyi bir iş olduğunu düşünmeleridir. Başakların her zaman tüm arzularına nasıl ulaşacaklarına dair gizli bir Excel elektronik tablosu vardır; onları işinizi en alt düzeyde yaparken yakalayın.

balik.jpg

BALIK BURCU AŞKINIZI KISKANIR

Yeni partnerinizi balık burcu arkadaşınızla tanıştırırken dikkatli olun. Balıklar, diğer insanların aşk hayatlarını kıskanmasıyla bilinir. Balıklar sürekli olarak teselli edilmek ve sevildiğini hissetmek isterler ve yeni gelişen bir ilişki veya yeni bir ilişki hakkında konuşmaya başladığınızda aşırı derecede tedirgin olurlar. Romantik ilginin merkezinde değillerse huysuzlaşırlar.

Balıklar genellikle duygularını kontrol edemezler ve ne zaman zehirli olduklarını her zaman fark ettirirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (26)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
26 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN