Koç Yay Terazileri en kötü Pazar'ı geldi! Her şey toz duman olacak! İşte 2 Nisan 2023 Pazar günlük burç yorumları

Koç Yay Terazileri en kötü Pazar'ı geldi! Her şey toz duman olacak! İşte 2 Nisan 2023 Pazar günlük burç yorumları

2 Nisan Pazar günü Koç ve yayların en kötü günlerinden biri olacak. İlişkisi olanlar ayrılık yaşarken, evliler de aile içi sorunlarla boğuşacak. Yengeç ve Teraziler ise biraz durgun ve düşünceli bir gün geçirecekler. Başaklar da havalara dikkat etsin! İşte 2 Nisan 2023 Pazar günlük burç yorumları

2 NİSAN 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Cumartesi günü aşk hayatınızdaki taleplere dikkat etmelisiniz çünkü bir süredir bazı şeyleri hafife almışsınız ve şimdi onları telafi etmelisiniz.

Tartışmayı tetikleyecek bir olay ya da bir şey olmasa da bugün bir şeyler açığa çıkacak.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Davranışlarınızın etrafınızdakileri nasıl etkileyebileceğini düşünerek hareket etmelisiniz.

Bazı insanların hayatınızda olma olasılığı bile sizi kolayca heyecanlandıracak.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İşlerinizi gerçekten hızlı bir şekilde hallettiğiniz bir gündesiniz.

Bazıları, sevdikleri biriyle kaliteli zaman geçirme, hatta bu vesileyle özel bir şey yapmak için kısa bir mesafe seyahat etme şansına sahip olacaklar.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu Cumartesi günü partnerinizle yapabileceğiniz bir şey hakkında orijinal bir fikir su yüzüne çıkacak ve bunu uygulamaya o kadar istekli olacaksınız ki, bunun için etrafınızda olup biten her şeyi görmezden geleceksiniz.

Onunla ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşımak için harika bir gün ama bazılarının buna hazır olduklarından pek emin değilsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Mevcut eğilim, tamamen akranlarınızla etkileşimlerinizden ne kazandığınızla ilgilidir, bu nedenle mümkün olduğunca çok insan tarafından çevrelenmeniz gerektiğini düşüneceksiniz.

Ayrıca çeşitliliğe ihtiyacınız olduğunu ve insanların aynı görüşlere sahip olmasından pek memnun kalmadığınızı da göreceksiniz. Bu Cumartesi günü şimdiye kadar değer verdiğiniz bir yaşam prensibini alt üst edebilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bir nevi ilahi gücün sizi doğru yere ilerletmesini bekliyorsunuz ama bilmelisiniz ki siz bir şeyler yapmazsanız yol alamayacaksınız.

Partneriniz yaptığınız işle pek ilgili görünmüyor ve bu da sizi pek rahat hissettirmeyecek. Bu, gerçekten kendi başınıza bir şeyler çözmeniz gereken günlerden biri.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Evde her şey yolunda görünüyor, ancak arka planda bazı çatışmalar söz konusu olabilir ve suçlanacak kişi olmamak için bu çatışmaları tetiklememeye dikkat etmelisiniz.

Belki meselenin sizinle bir ilgisi bile yok ama herkesin görmezden gelmeye çalıştığı sorunu daha fazla görmezden gelebilmek artık çok zor.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Size yardım etmeye çalışan ve size karşı fazlasıyla nazik ve anlayışlı olan yakınınıza karşı dürüst olun.

İçten bir tartışmadan sonra kendinizi iyi hissedeceğinizi düşünmüyor gibisiniz. Bunun dışında, evrak işlerini halletmek için harika bir gündesiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Görünüşe göre bugün kendinizi izole etmeyi tercih ediyorsunuz çünkü akranlarınızla etkileşimlerinizden pek bir şey kazanamadığınızı hissediyorsunuz.

Bugün olayları garip bir şekilde algılıyorsunuz ve bunu kendinize saklamayı tercih ediyorsunuz. Bu geçici bir durum gibi görünüyor, bu yüzden endişelenmenize veya gelecekte sosyal hayatınızı nasıl etkileyeceğini düşünmenize gerek yok.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Siz kendi beklentilerinizin efendisisiniz ve bunlarla gerçekten kimseye yük olmamalısınız. Benzer şekilde, işler istediğiniz gibi gitmezse, diğer insanları gerçekten üzmemelisiniz.

Bu uyarıyı özellikle aile hayatınız için dikkate alın. Görünüşe göre arkadaşlarınızla birlikteyken ruh haliniz gayet iyi.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Evdeki olaylar ve kişisel engellerle dolu bir gündesiniz ve şimdi pek çok şeyin birbiri ardına size çarptığını hissediyorsunuz.

Hatta birçok işi aynı anda halletmeniz gerekebilir. Bazı Kovaların bir şeyleri halletmek için seyahat etmesi gerekecek ve bu planlar için bir arkadaş edinmeye çalışacaklar.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Yıldızlar sizi normalde cumartesi günleri yaptığınız şeye biraz ara vermeye itecek. Bundan pek memnun olmayacak olsanız da elinize geçen zamanı iyi değerlendirmiş olacaksınız.

Hatta biraz meditasyon yapıp dinlenmeye zaman ayırarak beklenmedik bir sonuca varabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN