Köpeklerin arasında saklanan kelebeği 8 saniyede bulabilirsen senden zekisi yok! Sadece üstün zekalı olanlar bulabiliyor!

Köpeklerin arasında saklanan kelebeği 8 saniyede bulabilirsen senden zekisi yok! Sadece üstün zekalı olanlar bulabiliyor!

Dalmaçyalı yavru sürüsüne bir kelebek sızdı. 8 saniye içinde fark edebilir misin?

Zeka bulmacalarını günlük olarak çözmek zekanızı geliştirir. Bu çevrimiçi bulmacaların bilişsel yeteneklerinizi, hafıza gücünüzü, mantıksal ve gözlemsel becerilerinizi ve diğer yeteneklerinizi artırdığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Ek olarak, bu çevrimiçi bulmacaların ruh halinizi iyileştirdiği bulunmuştur. Kötü bir gün geçiriyorsanız ve stres atmanın bir yolunu arıyorsanız, bunu yapmanın en iyi yollarından biri bulmaca çözmektir.

Bu nedenle, bugün sizin için bu gizli nesne zeka oyunlarının yepyeni bir versiyonuna sahibiz. Bugün sizler için görsel bir test bulduk. Bu yeni bulmaca basittir. İçinde gizli bir öğeyi bulmak için bir görüntüyü gözlemlemelisiniz. Gizli nesne, cansız bir nesneden hayvanlara veya insanlara kadar her şey olabilir.

1-021.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KELEBEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resim, sevimli Dalmaçyalı yavru sürüsünü göstermektedir. Sevimli ve minik bir davetsiz misafir bir şekilde yavru köpek sürüsüne sızmayı başardı ve onu bulmak size kalmış. Davetsiz misafir, küçük ve aynı derecede sevimli bir kelebek. Zaman sınırı içinde bulabilir misin? Bu görsel bulmacayı kolaylıkla çözmeniz için size 8 saniye, yeterli bir süre veriyoruz.

GİZLİ KELEBEĞİ BULDUN MU?

Kuralları biliyorsunuz, telefonunuzu alın, zamanlayıcınızı ayarlayın ve başlayın. Senin zamanın şimdi başlıyor. Gizli kelebeği bulmayı başardın mı? Bu görsel test bulmacasının çözümü aşağıda verilmiştir. Görmek için aşağı kaydırın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Köpeklerin arasında saklanan kelebeği bulanları tebrik ederiz. Ancak gizli kelebeği hala bulamayanlar cevabı öğrenmek için aşağıdaki resmi kontrol edebilir. Dalmaçyalı yavruların arasına saklanan kelebek burada. Bir göz at:

2-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN