Farah Zeynep Abdullah'a açılan 100 bin liralık IQ testi davasında şaşırtan detay! "Ünümden yararlanmak istiyor"

Farah Zeynep Abdullah'a açılan 100 bin liralık IQ testi davasında şaşırtan detay! "Ünümden yararlanmak istiyor"

Adana Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın Bergen filminden dolayı Farah Zeynep Abdullah'a açtığı 100 bin liralık tazminat davasının detayları ortaya çıktı. Dosyada Özgan'ın ünü ülke sınırlarını aşmış Abdullah için "Ünümden yararlanmak istemektedir" demesi şaşkınlık yarattı

GÜLCAN ASLAN

Farah Zeynep Abdullah ile Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan arasında yaşanan 'Bergen' gerginliği mahkemeye taşındı. Filmin Kozan'da yayınlanmasını yasaklayan Özgan'a, Farah Zeynep Abdullah'tan IQ testli bir gönderme yapılmış, Özgan ise bu göndermeye 100 bin liralık tazminat davasıyla yanıt vermişti. Kazım Özgan'ın daha önce savcılığa yaptığı şikayet de ciddiye alınmayarak takipsizlik verildiği, Başkan'ın avukatının yapmış olduğu itirazın da reddedildiği öğrenildi. Dosyaya dair şaşırtan detaylar ortaya çıktı.

farah.jpg

KOZAN'DA YASAKLANAN BERGEN FİLMİ MAHKEMEYE TAŞINMIŞTI

Sanatçı Bergen'in hayatını konu alan ve kadın cinayetlerine dikkat çeken Bergen filminin etkileri hala devam ederken, film birçok yerde gösterime girerek 159.695.667 TL hasılat elde etti.

bergen-filmi.jpg

YASAK, TEPKİLERE NEDEN OLDU

Bergen'i öldüren Halis Serbest'in yaşadığı Adana'nın Kozan ilçesinde ise filmin yayınlanması Belediye Başkanı Kazım Özgan tarafından yasaklandı.

kazim.jpg

IQ TESTİNE TAZMİNAT DAVASI

Özgan, Farah Zeynep Abdullah'ın sosyal medya hesabından paylaştığı IQ testinin kendisine hakaret edildiğini öne sürerek tazminat davası açmıştı.

Özgan'ın dava dilekçesinde Farah Zeynep Abdullah için, "Ünümden yaralanmak istiyor" yazması dikkat çekti.

DOSYANIN DETAYI ŞAŞIRTTI

Dosyanın detayında şunlar yer aldı:

"Bulunduğu konum itibari ile ve belediyesine yaptığı fırsat ve hizmetler nedeniyle adı sıkça basında yer almaktadır. Birtakım kötü niyetli kişiler de müvekkilimin bu ününden yararlanmak istemektedir"

"Söz konusu suç içerikli paylaşım, görevini layıkıyla yapan müvekkilimi konumu ve sıfatı nedeni ile kullanmak ve filmin gişesini artırmak amacı ile, kötü niyetli bir şekilde yapılmıştı"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN