Kraliyet ailesiyle ilgili onlarca röportaj veren Harry ve Meghan'dan geri adım: Anlatacak bir şey kalmadı

Kraliyet ailesiyle ilgili onlarca röportaj veren Harry ve Meghan'dan geri adım: Anlatacak bir şey kalmadı

Kraliyet ailesindeki resmi görevlerinden ayrılıp ABD'ye yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle geri adım attı. Üç yıldır yalnızca kraliyet ailesiyle ilgili hikayeleriyle gündeme gelen çift, artık bu konuyla ilgili konuşmama kararı aldı.

İngiliz kraliyet ailesinin üst düzey üyeliğinden 2020 yılında çekilen ve o zamandan beri ailesiyle ilgili anlattığı skandal hikayelerle yaşamını sürdüren Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Meghan Markle, iddiaya göre yeni bir karar aldı.

Kraliyet ailesinde geçirdikleri üç yıllık yaşamlarına dair kitap yazan, belgesel çeken ve çok sayıda röportaj veren çiftin, artık içerik üretmeyeceği, kraliyet ailesiyle ilgili röportaj vermeyeceği ve geri planda duracakları öne sürüldü.

'HAYATLARININ O DÖNEMİ SONA ERDİ'

NTV'de yer alan iddiaya göre; artık gözlerden uzak kalmayı tercih edecekleri iddia edilen çift için Sun’a konuşan bir kaynak, “Hayatlarının o dönemi sona erdi, ikisinin söyleyecek hiçbir şeyi kalmadı” dedi.

Prens Harry ile Meghan Markle, ilk çocukları Archie'nin dünyaya gelmesinden sonra Kanada'ya taşınmıştı. Kraliyet görevlerini bırakan ikili, daha sonra da ABD'ye taşınmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN