Kuaföre tonla para harcamaya son! Saçınız 3 ton birden açılacak! Hem zararsız hem de ekonomik

Kuaföre tonla para harcamaya son! Saçınız 3 ton birden açılacak! Hem zararsız hem de ekonomik

Yaz aylarında birçok kişi saçını açık renklerde kullanmayı tercih ediyor. Saç rengini açmak için kuaföre tonla para harcayan kadınların çilesi bitiyor. Saça ciddi zararlar veren saç açma işlemini hem doğal hem de ekonomik bir şekilde çözebilirsiniz. İşte kuaföre gerek kalmadan saç rengini 3 ton açan o yöntem...

Saç renginden sıkılan birçok kişi farklı arayışları içerisine giriyor. Saç renginde radikal değişiklikler yapmadan ufak dokunuşlarla saç rengini açmak mümkün. Boya ya da açıcı kullanmadan saçınızı tam 3 tona kadar açabilirsiniz. Kimyasal işlemler saçlarda kalıcı hasarlara neden olurken saç sağlığınızı koruyan, bakım yapan ve aynı zamanda saç rengini açan bu yöntem vazgeçilmeziniz olacak. İşte kuaföre gerek kalmadan saç rengini 3 ton açan o yöntem…

HEM SAĞLIKLI HEM DE EKONOMİK

Kuaförde yaptırılan kimyasal işlemler saçları kökten uca yıpratmaktadır. Aynı zamanda saçta kalıcı hasarlara neden olan bu işlemler kırılma, kopma ve dökülme gibi birçok farklı problemi ortaya çıkarıyor. Uzmanlar kimyasal işlemlerden uzak durulması gerektiğini belirtirken saçına değişiklik yapmak isteyenlere uygulayabilecekleri sağlıklı yöntemleri tavsiye ediyor.
Saçı birkaç ton açmak ya da sarı bir ton elde etmek için uygulayabileceğiniz doğal yöntemler bulunmaktadır. Kimyasaldan tamamen uzak durarak kısa sürede saç renginizi açabilirsiniz.

sac-rengi-acmak.jpg

SAÇ RENGİNİ AÇAN DOĞAL YÖNTEMLER

PAPATYA SUYU

Saç açma işlemi denildiğinde akla gelen ilk doğal yöntemler arasında yer alan papatya suyu özellikle yaz aylarında birçok kişinin ilk tercihi oluyor. Yaz sıcaklarında saçınızın rengini açmak için uygulayabileceğiniz papatya suyu saç köklerini beslerken saçın nem dengesini de korumaktadır. Yaz ayları boyunca papatya suyu kullanarak saç renginizi 2-3 ton açabilirsiniz.

papatya-suyu.jpg


Bir avuç kurutulmuş papatyayı 2 su bardağı suyun içerisine ekleyerek bir süre kaynatınız. Kaynattığınız suyu ocaktan aldıktan sonra 15 dakika dinlendiriniz. Demleme işleminin ardından papatya suyunu süzerek bir şişe içerisine boşaltınız. Karışımı her gün saçınıza sıkarak 20 dakika kadar güneş ışığında beklediğinizde saç renginizin açıldığını fark edeceksiniz.



ELMA SİRKESİ


Birçok faydası bulunan elma sirkesi saç sağlığı için de oldukça faydalıdır. Saç köklerinin nefes almasına yardımcı olan elma sirkesi kuruluk ve kepek sorununun da ortadan kaldırıyor. Saçları canlılık ve parlaklık katan elma sirkesi aynı zamanda saç rengini de açmaktadır.

elma-sirkesi.jpg


6 çay bardağı su içerisine 1 çay bardağı elma sirkesi ekleyerek iyice karıştırınız. Hazırladığınız karışımı saçınıza uygulayarak 15 dakika kadar bekletmeniz yeterli olacaktır. Saçınıza daha sonra ılık su ile durulayarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Biraz rahatsız edici bir kokusu bulunan elma sirkesini seyrelterek koku probleminin ortadan kaldırabilirsiniz.

BAL VE SİRKE


Saça doğal bakım yaparak aynı zamanda saç renginize açan bal ve sirke karışımı Kuaför derdini de ortadan kaldırıyor. Bal ve sirke ile oluşturduğunuz karışımı saçınıza uygulayarak hem nem dengesini sağlayabilir hem de istediğiniz açılmış saçlara ulaşabilirsiniz.

bal-sirke.jpg


Suyu ocakta kaynattıktan sonra içerisine 2 yemek kaşığı bal ekleyiniz. Kaynayan karışımın içerisine yarım limon suyu ve 2 yemek kaşığı sirke ekleyerek iyice karıştırınız. Kaynayan karışımı buzdolabında 2-3 dakika kadar beklettikten sonra saçınızı uygulayabilirsiniz. Saçınıza sıktığınız karışımı 20 dakika beklettikten sonra durulayınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN