Kulaklarınızın şekli, kendinizi aşkta nasıl ifade ettiğinizi söylüyor! Denemek ve öğrenmek ister misiniz?

Kulaklarınızın şekli, kendinizi aşkta nasıl ifade ettiğinizi söylüyor! Denemek ve öğrenmek ister misiniz?

Bir kişinin aşk ilişkisinde kendini nasıl gösterdiği ile kulak şeklinin bir bağlantısı olduğunu biliyor muydunuz? Bir kişinin kulak memelerinin şekli, mizacı ve sonuç olarak aşk ilişkilerindeki davranışları arasında bir miktar bağlantı vardır.

Bu basit testle, aşktaki beklentilerinizi belirleyebilir ve tanıdıklarınızı test edebilirsiniz. Aşağıda açıklanan her şeyin doğru olup olmadığını kontrol edin.

kulak-memesi.jpg

A - KULAK MEMELERİ BÜYÜK VE KALINDIR

Bu, karşı cins arasında oldukça popüler olduğunuzun ve büyük olasılıkla birçok hayranınız ve hatta sevgilinizin olduğunun kesin bir işaretidir.

Bir noktada aşk ilişkiniz çökerse, hemen ve inanılmaz bir kolaylıkla yenilerini alırsınız.

Hayatın sana verdiği tüm sevgi derslerinden sonra, sonunda senin için en iyi olanı bulacak ve sana mutlu bir hayat ve uyumlu bir evlilik vereceksin. Kısacası, tüm hayatın boyunca sevgiyle çevrili olacaksın.

B. KULAK MEMELERİ HAFİF UZUN VE DARDIR

Büyük olasılıkla, güçlü bir aşk ilişkisi sizin için çok önemli değil ve sevginin kendisine çok fazla önem vermiyorsunuz. Çünkü istediğiniz her şeyi kolayca elde edebileceğinizi biliyorsunuz.

Bu nedenle, daha fazla özgürlüğe sahip olmayı ve bir “bekar” olarak kalmayı seviyorsunuz. Şu an bir ilişkiniz olsa bile partnerinize fazla bağlı olmayı sevmiyorsunuz, biraz mesafeli olmayı seviyorsunuz.

C. KÜÇÜK LOBLAR VE YA HİÇ LOBSUZ KULAKLAR

Bu kadar temiz kulaklarınız varsa, o zaman çocuklar kadar basitsiniz. Büyük olasılıkla size acı çektiren partnerinize aşırı bağlısınız.

Bir şeyi hatırlamak önemlidir: Dikkatli olmalısınız çünkü insanlar sizin yaratıcılığınızdan yararlanabilir.

D. ÇATALLI KULAK MEMELERİ

Böyle bir kulak memeniz varsa, büyük olasılıkla aşk dışında ne yazık ki her şeyde harikasınız.

Şu anda aşk ilişkinizde kararsız olmanız için iyi bir şans var. Dikkatlice! Çok fazla kalp kırmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN