Kurtlar Vadisi oyuncusu milletvekili aday adayı oldu

Kurtlar Vadisi oyuncusu milletvekili aday adayı oldu

Kurtlar Vadisi dizisiyle oyunculuğa adım atan Kerem Fırtına, Yeşil Sol Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu. Fırtına sosyal medya paylaşımında "Mahcup olmadan alnımın akıyla çıkmak tek dileğim" dedi.

14 Mayıs cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimlerine 49 gün kaldı. Cumhurbaşkanı adayları imza toplamak ile uğraşırken milletvekili aday adayı olmak isteyenler de başvurularını tamamlıyor.

Milletvekilliği için başvuru yapanlardan biri de oyuncu Kerem Fırtına.

Oyunculuk kariyerine 'Kurtlar Vadisi' ile başlayan Fırtına, 'Bu Kalp Seni Unutur mu?' 'Kiralık Aşk' gibi dizilerde de rol alı.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Yeşil Sol Parti'den milletvekili aday adaylığını duyuran Fırtına, "Omuz omuza mücadele etmekten onur duyduğum HDP Genel Merkezi'nin önerisi doğrultusunda Yeşil Sol Parti'den adaylık başvurumu yapmış bulunuyorum. Destekleyen ve uygun gören herkese şükranlarımı sunuyorum. Mahcup olmadan alnımın akıyla çıkmak tek dileğim. Yolumuz açık olsun” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN