Kurtlar Vadisi'nde Polat'ın sağ koluydu! Kenan Çoban son haliyle yeniden gündem oldu " Yıllar Abdülhey'i yormuş"

Kurtlar Vadisi'nde Polat'ın sağ koluydu! Kenan Çoban son haliyle yeniden gündem oldu " Yıllar Abdülhey'i yormuş"

Türkiye'nin bir dönemine damgasını vurmuş dizisi Kurtlar Vadisi'ndeki ana karakter Polat'ın sağ koluydu! Kenan Çoban'ın o son hali yeniden gündem oldu! Yıllar bile Abdülhey'e acımamış...

Türkiye'nin unutulmaz dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi'nin hayranları, dizinin efsanevi karakterlerinden Abdülhey'in son halini merakla takip ediyor. Dizide Polat Alemdar'ın sağ kolu olarak tanınan ve Kenan Çoban tarafından canlandırılan Abdülhey'in son görüntüsü, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

"YILLAR ABDULHEY'İ YORMUŞ"

Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban'ın son hali şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Kenan Çoban'ın son hali, Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı karakteriyle karşılaştırıldığında, zamanın Abdülhey'i üzerindeki etkilerin belirgin olduğu yorumları yapıldı. Yıllar geçse de Abdülhey karakterinin izleri üzerinde duran hayranlar, sosyal medyada paylaşılan son fotoğraflarıyla duygusal bir yolculuğa çıktı.

Kurtlar Vadisi'nin popüler karakteri Abdülhey'in son haliyle ilgili yapılan yorumlarda, zamanın geçmesiyle birlikte karakterin yaşadığı değişim ve dönüşüm vurgulanırken, Kenan Çoban'ın oyunculuk kariyerindeki gelişmeler de dikkat çekti.

İŞTE KENAN ÇOBAN'IN SON HALİ

abdulhey-son-hali-1.png

Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakterlerinden Abdülhey'in son halini görenler, "Yıllar Abdülhey'i yormuş" gibi yorumlarda bulunarak, karakterin geçmişteki haliyle kıyaslamalarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN