Kurtlar Vadisi'nden Acı Haber! Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti

Kurtlar Vadisi'nden Acı Haber! Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti

Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü oyuncusunun hayatını kaybettiği açıklandı. Zafer Algöz sosyal medya hesabından ünlü ismin kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini duyurdu. Bu beklenmedik ölüm hem Kurtlar Vadisi ekibini hem de sevenlerini üzdü.

2003 yılında ilk kez izleyici karşısına çıkan bir döneme damga vuran fenomen dizi Kurtlar Vadisi tam 13 yıl boyunca Türk izleyicilerinin karşısına geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Zafer Algöz Kurtlar Vadisi dizisinin sevilen oyuncusunun hayatını kaybettiğini duyurdu. Kalp krizi sonucu yaşamını kaybeden sevilen oyuncudan gelen acı haber hem Kurtlar Vadisi dizisinin ekibini hem de usta oyuncunun sevenlerini üzdü.

osman-wober-neden-oldu.jpg

'SEVGİLİ ARKADAŞIMIZ ANİ KALP KRİZİ NEDENİYLE VEFAT ETTİ'

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oynadığı Yalçın Yıldız karakteri ile tanınan usta oyuncu Zafer Algöz sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaptı. oyuncu Zafer Algöz, yaptığı açıklamada "Sevgili arkadaşımız Osman Wöber ani bir kalp kriziyle veda etmiş diye haber geldi az önce. Çok üzgünüm. Başımız sağ olsun" dedi. Bu beklenmedik haber Kurtlar Vadisi ekibini üzerken oyuncu Osman Wöber'in sevenlerini de üzdü. 62 yaşında hayatını kaybeden sevilen oyuncu Osman Wöber'in bilinen bir hastalığının olmadığını belirten dostları bu ani ölüm karşısında çok üzüldüklerini dile getirdiler.

osman-wober.jpg

KURTLAR VASİSİ DİSİNİN DEVA TUNCAY'I OSMAN WÖBER KİMDİR?

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde hayat verdiği "Deve Tuncay" karakteriyle ün yapan 62 yaşındaki Osman Wöber dün gece kalp krizi sonucu vefat etti.

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Tuncay Kantarcı karakteriyle ün kazanan oyuncu Osman Wöber 27 Şubat 1960 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Türk bir annenin oğlu olan Osman Wöber'in babası Avusturyalıdır. Osman Wöber, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Osman Wöber aynı zamanda Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde de eğitim gördü. Okulu bitirdikten sonra avukatlık yapmayan Osman Wöber Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde tiyatro bölümünde işe başladı.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenciyken tiyatroya merak salana Osman Wöber Şan Tiyatrosu, Kenter Tiyatrosu ve Yeditepe Oyuncularının oyunlarında roller aldı.

Osman Wöber oyunculuğun yanı sıra 1988-1993 yılları arasında Adana Devlet Tiyatrosu, 1995-1998 yılları arasında ise İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda müdürlük ve sanat yönetmenliği yaptı.

Goethe Enstitüsü bursuyla iki kez Almanya'nın çeşitli tiyatrolarında bulunan Osman Wöber 2001 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosunun başına getirildi ve bu görevini 2009'a kadar sürdürdü.

osman-wober.jpg

OSMAN WÖBER'iN OYNADIĞI TÜRK DİZİLERİ

2018 - Ağlama Anne

2017 - İsimsizler

2017 - Seni Kimler Aldı

2016 - Aile İşi

2013 - Osmanlı Tokadı

2011 - Hayat Devam Ediyor

2007 - Kurtlar Vadisi Pusu

2003 - Kurtlar Vadisi

1994 - İnce İnce Yasemince

1987 - Ateşten Günler

1985 - Dokuzuncu Hariciye Koğuşu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN