Kurtlar Vadisi'nden ortalığı yıkacak hamle! TRT1'in yıldız ismi diziye katılıyor! Duyanlar kulaklarına inanamadı

Kurtlar Vadisi'nden ortalığı yıkacak hamle! TRT1'in yıldız ismi diziye katılıyor! Duyanlar kulaklarına inanamadı

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde Kurtlar Vadisi'nin ocak ayında ekranlara geri döneceğini açıklamıştı. Bu haber dizinin hayranlarında müjde etkisi yaratırken dizide 'İskender Büyük' karakterini canlandıran Musa Uzunlar'ın dizide rol almayacak olması dizinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Kısa süre içerisinde başlaması beklenen dizi için heyecan verici bir iddia ortaya atıldı.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Kurtlar Vadisi' dizisinde canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, geçtiğimiz aylarda TRT Müzik'te katıldığı canlı yayında Mazhar Alanson'un sorularını yanıtlayarak efsane dizi 'Kurtlar Vadisi'nin hayranlarına müjdeli haberi vermişti.

Reyting rekortmeni dizinin ocak ayında ekranlara geri döneceğini açıklayan Necati Şaşmaz, müjdeli haberi vererek "Kurtlar Vadisi'nde 397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı Kurtlar Vadisi ile geçti. Kıymetli ancak bir o kadar da yorucu bir işti, bu sebeple bir ara verelim diye düşündük. Dizi tekrar istenmeye başladı, nasipse olacak. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için" demişti.

Kurtlar Vadisi'ni heyecanla bekleyenlere kötü haber! Yeni sezonda bakın kadroda kim yok?

MUSA UZUNLAR'DAN GELEN HABER DİZİNİN HAYRANLARINI ÜZDÜ

Şaşmaz'ın bu açıklamaları dizinin hayranlarında büyük bir heyecan yaratırken, dizide 'İskender Büyük' karakteriyle hafızalara kazınan Musa Uzunlar'ın dizide yer almayacağı haberi 'Kurtlar Vadisi' hayranlarını üzüntüye boğmuştu. Bu gelişme sonrasında dizide hangi oyuncuların rol alacağı merak konusu olurken

Kurtlar Vadisi'nin İskender Büyük'ü Musa Uzunlar'a bir de şimdi bakın​​​​​​​

2011 yılının Ağustos ayından itibaren Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni bilgi yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'i, 5 Ekim 2019'dan beri sunan ve son olarak Blu TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Alef' adlı dizide Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen ile başrolü paylaşan Kenan İmirzalioğlu, Kurtlar Vadisi'nde rol alabileceğini vurgulayarak "Doğru projeyle tabii ekranlarda olacağız" dedi.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL İDDİASI

İmirzalioğlu'nun dizide rol alabileceği öne sürülürken bu kez de 'Dağ' filminde canlandırdığı 'Çavuş Oğuz Çağlar' karakteriyle hafızalara kazınan Çağlar Ertuğrul'un Kurtlar Vadisi'ne katılabileceği öne sürüldü.

Şu sıralarda TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Teşkilat' adlı dizide 'Serdar Kılıçarslan' karakterine hayat veren ünlü oyunun diziye katılmaya sıcak baktığı öne sürüldü.


Çağlar Ertuğrul kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Teşkilat'ın Serdar'ı beğeni topluyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN