Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi tanınmaz halde! Son halini görenler hayrete düşürdü... Bir bakan bir daha bakıyor!

Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi tanınmaz halde! Son halini görenler hayrete düşürdü... Bir bakan bir daha bakıyor!

Bir döneme damga vurarak reyting rekorları kıran 'Kurtlar Vadisi' adlı dizide "Ali Kılıç Yağızgil" karakterine hayat vererek adından söz ettiren usta oyuncu Atilla Olgaç, yıllar içerisinde büyük değişim yaşadı. Usta oyuncunun yeni imajı herkesi şaşırttı.

Türk televizyon tarihinde bir döneme damgasını vurarak efsaneleşen Kurtlar Vadisi'nin efsane isminin son hali görenleri hayrete düşürdü. Yeni tarzıyla herkesi şaşırtan usta oyuncuyu görenler tanımakta güçlük çekti.

Başrolünde Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Selçuk Yöntem ve Ali Sürmeli gibi isimlerin yer aldığı, Türk televizyon tarihinin unutulmaz reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı "Ali Kılıç Yağızgil" karakterine hayat veren usta oyuncu Atilla Olgaç, son haliyle herkesi şaşırttı. Usta oyuncunun son halini göreler büyük şok yaşadı.

"Kurtlar Vadisi"nde canlandırdığı "Ali Kılıç Yağızgil" karakteriyle hafızalara kazınan, efsane dizinin ardından ise 'Sakarya Fırat', 'Arka Sokaklar' 'Ramo' ve son olarak "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu Atilla Olgaç, son haliyle herkesi şaşırttı.

kurtlar

78 yaşındaki usta oyuncu, yıllar içinde geçirdiği büyük değişimle tanınmaz hale geldi. Usta oyuncunun yıllar içerisinde yaşadığı değişim sosyal medyada büyük ilgi gördü.

İşte usta oyuncunun yeni tarzı...

Son olarak dün akşam ekranlara gelen 41. bölümü ile final yaparak sona eren, senaryosu Gani Müjde tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu, başrolde ise Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan'ın rol aldığı "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" adlı dizide 'Servet' karakterine hayat veren usta oyuncunun son hali ortaya çıktı.

İşte "Ali Kılıç Yağızgil" karakteriyle bir döneme damga vuran ünlü oyuncunun son hali

kurtlar-vadisi-kılıç-son-hali-şaşırttı

kurtlar-vadisi-kılıç

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN