Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı son haliyle gündem oldu! Atilla Olgaç yaş aldıkça gençleşmiş, değişimi herkesi şaşırttı

Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı son haliyle gündem oldu! Atilla Olgaç yaş aldıkça gençleşmiş, değişimi herkesi şaşırttı

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisi unutulmaz o oyuncusuyla magazin gündeminde yer aldı. Dizinin kılıç karakteri son haliyle görenleri şaşkına çevirdi. Başarılı oyuncu Atilla Olgaç resmen yaş aldıkça gençleşmiş. İşte ünlü oyuncunun son hali…

2000’li Yıllarda yayınlanan ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala adından söz ettiren Kurtlar Vadisi, zaman zaman gündemde yer alan projeler arasında bulunuyor. Yalnızca hikayesiyle değil oyuncuları ile de çok konuşulan bu dizi şimdi de dizide kılıç karakterine hayat veren Atilla Olgaç ile gündeme geldi. Başarılı oyuncu son haliyle herkesi şaşırtırken yıllar sonra görenler resmen tanıyamadı.

yeni-proje-006.jpg

YILLAR SONRA GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Yıllar önce ekranlarda milyonlarca izleyicinin gönlünde taht kuran Kurtlar Vadisi yıllara meydan okuyarak günümüzde bile akıllarda yer etmeyi başarıyor. Pek çok ünlü oyuncunun yer aldığı proje hala tekrar bölümleriyle izleyicilerin gönlündeki yerini koruyor. Yalnızca hikayesiyle değil oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizi sık sık konuşulurken oyuncularının son halleri gündem oldu.

yeni-proje-1-009.jpg

Dizinin kilit isimlerinden biri olan ve Kurtlar Konseyi’nin önemli bir ismi Kılıç karakteriydi. Bu karaktere hayat veren başarılı oyuncu Atilla Olgaç ise şimdilerde değişimiyle görenleri şaşkına çevirdi.

yeni-proje-2-008.jpg

DEĞİŞİMİ “YOK ARTIK” DEDİRTTİ

Kılıç rolüyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Atilla Olgaç, şimdilerde 78 yaşında. Son haliyle hayranları tarafından tanınmayan ünlü oyuncu görenleri hayrete düşürüyor. Başarılı oyuncunun son hali sosyal medyada gündem olurken kullanıcılar “tanıdık geliyor, nereden tanıyorum?” gibi yorumlarda bulundu.

yeni-proje-3-005.jpg

Birçok yapımla izleyici karşısına çıkan Olgaç, Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro yüksek bölümünden mezun olmuş başarılı oyuncular arasında yer alıyor. Kurtlar Vadisi Dizisinden sonra Hayat Bilgisi, Yağmurdan Sonra, Pars: Narkoterör, Arka Sokaklar, Ramo gibi başarılı projelerle adını daha da duyuran ünlü isim son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi projesinde yer almıştı.

İŞTE ATİLLA OLGAÇ'IN SON HALLERİ...

yeni-proje-4-001.jpg

yeni-proje-5-001.jpg

k.jpg

ATİLLA OLGAÇ'IN YER ALDIĞI YAPIMLAR

Ramo - 2021

Arka Sokaklar - 2017

Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar - 2013-2015

Pars: Narkoterör - 2008

Yıldızlar Savaşı - 2007

Yağmurdan Sonra - 2006

Hayat Bilgisi - 2003-2006

Kurtlar Vadisi - 2003-2005

Kibar Ana - 2002

Yapayalnız – 2001

Vay Anam Vay - 2001-2002

Bana Babamı Anlat - 2000

Mercan Kolye - 1998

Yangın Ayşe - 1997

Gözlerinde Son Gece – 1996

Özlem, Düne... Bugüne... Yarına... - 1995

Vur Hançerini Kadınım - 1987

Kuruluş / Osmancık - 1987

Ağıt – 1971

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN