Kurtlar Vadisi'nin yıldızıydı! Ünlü oyuncu siyasete atıldı! O partiden milletvekili aday adayı oldu

Kurtlar Vadisi'nin yıldızıydı! Ünlü oyuncu siyasete atıldı! O partiden milletvekili aday adayı oldu

Cumhurbaşkanlığı seçimine az bir süre kala ünlü isimler milletvekilliği aday adaylığı için başvurularını yapmaya başladı. Bu doğrultuda Kurtlar Vadisi'nin yıldız ismi de o partiden milletvekilliği aday adaylığı için başvuru yaptığını açıkladı.

14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimi her geçen gün yaklaşırken ünlü isimler milletvekili aday adaylığı için başvurularda bulundu.

Arka Sokaklar dizisinde 2006-2012 yılları arasında rol alan Filiz Taçbaş, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. bölge milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunurken daha önce dört kez AK Parti'den adaylık başvurusunda bulunan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses bir kez daha AK Parti'den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunacağının sinyallerini verdi.

Son dönemde sosyal medya platformu Youtube'da yayınladığı sokak röportajlarıyla ünlenen ve sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Arif Kocabıyık İYİ Parti'den Antalya milletvekili aday adayı olurken son olarak Hatayspor'da görev alan antrenör Gökhan Zan ve Trabzonspor'un efsane ismi Ünal Karaman da İYİ Parti'ye üye oldu.

KURTLAR VADİSİ'NİN YILDIZI MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN BAŞVURUDA BULUNDU

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan Kurtlar Vadisi dizisinde 'Eren' karakterine hayat vererek adından söz ettiren ve geçtiğimiz günlerde HDP'nin Danışma Kurulu'na girerek dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Kerem Fırtına da siyasete atıldı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Fırtına, Yeşil Sol Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

TRHaber - Kerem Fırtına kimdir? Kurtlar Vadisi oyuncusu Kerem Fırtına kaç yaşında, nereli?

Fırtına şunları söyledi:

"Omuz omuza mücadele etmekten onur duyduğum HDP Genel Merkezi’nin önerisi doğrultusunda Yeşil Sol Parti’den adaylık başvurumu yapmış bulunuyorum. Destekleyen ve uygun gören herkese şükranlarımı sunuyorum. Mahçup olmadan alnımın akıyla çıkmak tek dileğim. Yolumuz açık olsun"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN