Kuruluş Osman izleyicilerini kaybediyor! Artık eski heybeti kalmadı, reytingler yavaş yavaş finale doğru sürüklüyor

Kuruluş Osman izleyicilerini kaybediyor! Artık eski heybeti kalmadı, reytingler yavaş yavaş finale doğru sürüklüyor

ATV ekranlarının sevilen dizisi, "Kuruluş Osman" tam gaz devam ediyor. Tarihi dizilerin büyük bir hevesle izlendiği Türkiye'de, reyting rekortmeni olarak biliniyor. Yeni sezonu başlayan Kuruluş Osman, geçtiğimiz sezonlardaki ilgiyi toplamayı başaramadı. İşte tüm detaylar...

Sezon arasına giren dizilerin geri dönmesiyle birlikte, "Kuruluş Osman" yeni bölümüyle ekranlarda yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde 131'inci bölümüyle ekranlarda yerini alan, fenomen dizi beklenen performansı veremedi. ekranlarda 5'inci sezonunu geçiren dizide, yeni isimlerin katıldığı dikkat çekiyor.

YENİ SEZONDA REYTİNGLER ÇAKILDI

Kuruluş Osman dizisinin başrolünde Burak Özçivit yer alırken, yeni sezon ile beklenen performansın altında kaldı. Yıllardır televizyon ekranlarında yer alan fenomen dizi, seyircilerinden beklediği ilgiyi görmedi. Diziye yeni isimlerin katılmasıyla birlikte heyecanı katlamayı düşünürken, reytinglerde genel olarak bir düşüş dikkat çekti.

Yaşanan düşüş sürecine dair, senarist ve yönetmenden yeni tedbirler bekleniyor. Dizinin 3'üncü sezonu ile birlikte çift haneli reytingler elde ederken, birincilik koltuğunu kimseyle paylaşmayan Kuruluş Osman, 4'üncü sezon ile birlikte reyting kayıpları yaşamıştı. Kemik izleyici kitlesini yavaş yavaş kaybettiği gözlemleniyor.

0x0-1611051973075.jpg

KURULUŞ OSMAN ESKİ TADI VERMİYOR

Reytingleri 4'üncü sezondan itibaren düşen dizinin 5'inci sezonu ile düşüşler devam ediyor. Yeni sezon beraberinde tüm kişiler ve ABC1 gruplarında birincilikle yarışa başlayan dizi, ilk sezonlarında yaşadığı 3 haneli reytinglere ulaşmasına ise imkansız gözüyle bakılıyor. Sezonun ilk bölümüyle birlikte sosyal medya, ekranlarda yoğun ilgiyle takip edilen Kuruluş Osman, zirveye yerleşmişti.

Dünya üzerinde birçok ülkede yayınlanan Türk yapımı dizi, son bölümleriyle düşüşe geçti. Fragman paylaşımlarıyla sosyal medyada viral olurken, yeni sezonda ilk 3 sezonu gözler arayacak. Yeni sezonda rakipleri Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti olan Kuruluş Osman'ın işi zor gözüküyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN