Leyla İle Mecnun'un efsane isminden sürpriz karar! O diziye katıldı! Hayranlarını heyecanlandırdı

Leyla İle Mecnun'un efsane isminden sürpriz karar! O diziye katıldı! Hayranlarını heyecanlandırdı

Türk dizi tarihinin efsane dizilerinden Leyla İle Mecnun'un efsane isminden sürpriz karar geldi. Usta oyuncu o diziye dahil oldu.

2011-2013 yılları arasında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşarak bir döneme damgasını vurarak reyting rekorlarını alt üst eden Leyla İle Mecnun adlı dizinin efsane ismi o diziye katıldı. Usta oyuncu o dizinin kadrosuna dahil oldu.

TRT1'in efsane dizisi 'Leyla İle Mecnun'da 'Erdal Bakkal' karakterine hayat vererek 'Çay Erdal Bakkal'da içilir' repliğiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, büyük bir sürprize imza atarak, son dönemde dikkatleri üzerine çeken TRT1'in 'Teşkilat' adlı dizisine dahil oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kadrosunda, Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırımer ve Serdar Yeğin'in yer aldığı diziye daha önce Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu, Selin Genç ve Tuğçe Açıkgöz dahil olmuştu. Son dönemin gözde dizisine üç yeni isim dahil oldu.

Diziye bu kez Cengiz Bozkurt, Ceyhun Mengiroğlu ve İlker Kızmaz katıldı. Cengiz Bozkurt dizide Çetin'e, Ceyhun Mengiroğlu "Yakışlı" lakaplı Cihangir'e İlker Kızmaz ise Gökhan karakterine hayat verecek.

Cengiz Bozkurt'un Teşkilat dizisine katılması hayranlarını heyecanlandırdı. Usta oyuncuya çok sayıda 'hayırlı olsun' mesajı atıldı.

Yeni 'Leyla ile Mecnun' dizisinde Erdal Bakkal krizi - Yerelin Gündemi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN