Leyla ile Mecnun'un yeni Leyla'sı belli oldu

Leyla ile Mecnun'un yeni Leyla'sı belli oldu

Ekranlara yeniden dönmeye hazırlanan sevilen dizi Leyla ile Mecnun'un oyuncuları yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Yönetmen Onur Ünlü, dizinin yeni Leyla'sının Deniz Işın olduğunu duyurdu.

Exxen için yeniden çekilecek olan Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncuları yıllar sonra yeniden buluştu. Önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak olan Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncuları, yönetmen Onur Ünlü ve senarist Burak Aksak'la birlikte toplantı yaptı.

ekip2.jpg

Kadrosunda Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerde oynayacağı Leyla ile Mecnun'un 2021 versiyonunda yönetmen koltuğunda ise yine Onur Ünlü oturacak. Dizinin yönetmeni Onur Ünlü, ilk toplantıdan fotoğrafları Instagram'dan paylaştı.

ekip.jpg

"YENİ LEYLA" NOTUYLA DUYURDU

Onur Ünlü ise dizinin yeni Leyla'sının Deniz Işın olduğunu açıkladı. 29 yaşındaki Deniz Işın son olarak Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ'la birlikte Masumiyet dizisinde başrol oynamıştı.

leyla.jpg

"FİKO, MECNUN'A YETİŞTİ"

Dizinin Mecnun'u Ali Atay ise oğlu Fikret Ali'yle çekilen bir fotoğrafını "Fiko Mecnun’a yetişti, inanamıyorum" notuyla Instagram'dan paylaştı.

mecnun-001.jpg

Dizinin en sevilen karakterlerinden olan İsmail'i canlandıran Serkan Keskin ise karakterle özdeşleşen kırmızı ceketin fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.

ismail.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN