Lise, ön lisans ve lisans mezunları dikkat! 50 KPSS puanıyla o üniversiteye personel alınacak!

Lise, ön lisans ve lisans mezunları dikkat! 50 KPSS puanıyla o üniversiteye personel alınacak!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), 157 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecektir. Bu alımda KPSS taban puanı olmayacak ve mülakat yapılmayacaktır. Detaylı bilgiler haberimizde...

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, kendi bünyesindeki eksiklikleri gidermek için çeşitli pozisyonlarda sözleşmeli personel alımı yapma kararı almıştır. İlan edilen pozisyonlar, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun kapsamında 4/B sözleşmeli personel olarak istihdam edilecektir. Adaylar, KPSS puan türlerine göre değerlendirilerek alımlar gerçekleştirilecektir. Bu alımlarla birlikte üniversite, kadrolarındaki personel eksikliklerini gidermeyi hedeflemektedir. Detaylı bilgiler için ilan metnine başvurabilirsiniz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR VE BAŞVURU DETAYLARI

3

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, personel eksikliklerini gidermek amacıyla farklı düzeylerdeki mezuniyetlere göre sözleşmeli personel alımı yapmaktadır. İlan edilen kontenjanlara göre lise mezunları için hemşire, büro personeli, engelli büro personeli ve destek personeli gibi pozisyonlar açılmıştır. Ön lisans mezunları ise sağlık teknikeri, tekniker, güvenlik görevlisi, büro personeli, hasta ve bakım personeli, şoför ve destek personeli gibi kadrolarda işe alınacaktır. Lisans mezunları ise hemşire, biyolog, mühendis, büro personeli ve perfüzyonist pozisyonlarına başvurabilecektir.

Başvuru yapacak adaylar için genel şartlar arasında, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde yer alan niteliklere uygun olma şartı bulunmaktadır. Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, herhangi bir sağlık sorunu bulunmaması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alması, askerlikle ilişiğinin olmaması ve suç hükümlülüğü bulunmaması gibi şartlar aranmaktadır.

Özel başvuru şartları arasında ise adayların KPSS puanı ve eğitim düzeyleri gibi özel koşullar yer almaktadır. Ayrıca, adayların yaşlı veya emekli aylığı almamaları ve nöbet usülü çalışmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekmektedir.

Başvurular, KPSS puan sıralamasına göre mülakatsız olarak gerçekleştirilecektir. Başvurular, en yüksek puandan en düşük puana doğru sıralanacak ve değerlendirme yapılacaktır.

Başvuruların şahsen yapılması gerekmekte olup, süreç ilanın Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından en geç 15 gün içerisinde başvuruların kabul edileceği Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'na başvuru yapılması gerekmektedir.

Başvuru süreci 7 - 21 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Bu personel alımı, üniversitenin personel ihtiyacını karşılamayı hedeflemekte olup, başvuracak adayların belirtilen şartları sağlamaları ve başvuru sürecine dikkat etmeleri önem arz etmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN