Mabel Matiz'den GQ Türkiye'ye tepki: Sansüre uğradım

Mabel Matiz'den GQ Türkiye'ye tepki: Sansüre uğradım

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, GQ Türkiye'nin ödül törenine takdim için davet edildiğini fakat takdim sırası geldiğinde sahneye çağırılmadığını açıklayarak "Karakol klibiyle ilgili sansür haberleri ve yoğun gündem sebebiyle vazgeçtiklerini öğrendim" dedi. GQ Türkiye ise sansür iddiasını yalanlayarak durumun "organizasyon kaynaklı hatadan" meydana geldiğini öne sürdü.

Son yılların en başarılı sanatçılarından şarkıcı Mabel Matiz, GQ Türkiye dergisinin "Men of the Year" Ödül Töreni'nde sansüre uğradığını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mabel Matiz, törene ödül takdim etmek için davet aldığını ve gittiğini, ancak söz konusu ödül verilirken sahneye çağrılmadığını ifade etti.

'DERİM KALIN'

Törenden sonra kararın nedenini yetkililere sorduğunu söyleyen şarkıcı, "Yazın 'Karakol' klibiyle ilgili sansür haberleri ve yoğun gündem sebebiyle GQ Türkiye ekibinin son gün benle ilgili takdimden vazgeçtiğini, gün boyu kendi içlerinde bunun görüşmelerinin/tartışmalarının yapıldığını birinci ağızdan öğrendim. Bu ilk hikaye değil. Derim kalın. Sansürün kendisini de, olayın geneline hasıl olan dev iletişimsizliği de son derece yanlış ve nezaketsiz buluyorum. GQ Türkiye ekibi ile gün boyu süren görüşmelerimizde kendileri elbette böyle bir sansürün olmayacağını, ekip içinden gelen bilginin gerçeği yansıtmadığını, bunun yalnızca 'organizasyonel bir hata' olduğunu söylediler" ifadelerini kullandı.

GQ TÜRKİYE: ORGANİZASYONDAN KAYNAKLI BİR HATA

GQ Türkiye ise Mabel Matiz'in sahneye çağrılmamasını organizasyon hatası olarak tanımladı. GQ Türkiye'den yapılan açıklamada, "Yaşanan talihsizlikte, ifade edildiği şekilde bir kastımız olmasa da son derece nazik bir dille organizasyondan kaynaklı hatamızı ortaya koyan Sevgili Mabel Matiz'i üzdüğümüz için özür dileriz. Bize her daim ilham veren Mabel'i anlıyoruz, bir arada, güzel ve aydınlık bir gelecek hayalini paylaşıyoruz" denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN