Mert Aydın'dan eski eşi Merve Boluğur'a ağır sözler: Gereksiz insan

Mert Aydın'dan eski eşi Merve Boluğur'a ağır sözler: Gereksiz insan

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Merve Boluğur'dan boşanan Mert Aydın, bir etkinlikte görüntülendi. Aydın, kendisiyle konuşmak isteyen gazetecilere "Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" dedi.

Ekim ayında dünyaevine giren Merve Boluğur ve Mert Aydın çifti, 23 Kasım'da boşanmıştı. Boluğur ile evliliği 53 gün süren Aydın, bir etkinliğin açılışında DJ'lik yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aydın, "Boşandıktan sonra ilk kez bir etkinliğe katılıp, çok sevdiğim işimi yaptım" açıklamasında bulundu.

"GEREKSİZ İNSAN, KONUŞMAYA GEREK YOK"

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Aydın ardından "Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

"YÜRÜTEMEDİK"

Boşanmanın ardından avukatı ile adliyeden çıkan Aydın, "Olmadı. Yürütemedik. Merve’ye her şey için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

"GÜZEL GÜNLERİMİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER"

Basına yansıyan 'ayrılık' haberlerinin ardından ünlü oyuncu, "Olmadı teşekkürler... Hayat bu... Mert'e de mutluluklar güzel günlerimiz için teşekkürler" mesajını paylaşmıştı.

Boluğur, ardından sosyal medya hesabından da 'Aydın' soyadını kaldırmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN