Burcu Kara'dan müjdeli haber: İkinci bebeğini kucağına aldı

Burcu Kara'dan müjdeli haber: İkinci bebeğini kucağına aldı

Ekranların sevilen oyuncularından Burcu Kara, bir erkek çocuk sahibi olduğu eşi Fırat Parlak ile ikinci oğullarına kavuştuklarını sosyal medya hesabından duyurdu. Oyuncu, bebeğinin ilk fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu Burcu Kara, geçtiğimiz ay ikinci bebeğini beklediğini duyurmuştu. 2016 yılında 'Komedi Dükkanı', 'Arkadaşım Hoşgeldin' ve 'Tolgshow' gibi programların sesi olan Fırat Parlak ile nikah masasına oturan ve Ali Çınar isminde bir oğlu olan Burcu Kara, bebeğini kucağına aldığını açıkladı.

1-005.jpg

Burcu Kara, oğlu Ali Çınar, eşi Fırat Parlak

'CAN'IMIZ GELDİ'

Bir oğlu daha olduğunu belirten oyuncu, güzel haberi Instagram sayfasından takipçileri ile paylaştı. Sayfasında bebeğinin ayağının fotoğrafını yayınlayan Kara, altına "Can'ımız geldi" notunu düştü.

1-004.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN