Sanat dünyası şokta! Ünlü oyuncunun cansız bedeni sokak ortasında bulundu

Sanat dünyası şokta! Ünlü oyuncunun cansız bedeni sokak ortasında bulundu

28 Kasım Pazartesi sabah saatlerinde ABD'nin New York eyaletinin kuzeydoğusunda yer alan Bronx bölgesinde bulunan cesedin ünlü oyuncuya ait olduğu öğrenildi.

ABD'nin New York eyaletinin kuzeydoğusunda yer alan Bronx bölgesinde 28 Kasım Pazartesi sabah saatlerinde sokak ortasında bulunan cansız nedenin ünlü oyuncu ait olduğu ortaya çıktı.

Yönetmenliğini Peter Farrelly’in yaptığı Oscar ödüllü "Green Book" filminde rol alan aktör Frank Vallelonga Jr. 60 yaşında hayatını kaybetti. Oscar ödüllü Green Book filmi ve ünlü dizi The Sopranos'da oynadığı rollerle tanınan oyuncu Frank Vallelonga Jr. Bronx bölgesinde bir binanın önünde ölü bulundu.

Pazartesi günü saat 03:40 sıralarında aldıkları bir ihbar üzerine Bronx bölgesine giden New York Polis Departmanı(NYPD) ekibi bir binanın önünde bilinçsiz halde yatan bir adam buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

Yapılan inceleme sonucunda cesedin Oscar ödüllü "Green Book" filminde rol alan aktör Frank Vallelonga'ya ait olduğu belirlendi.

New York Şehri Polis Departmanı (NYPD), açılan soruşturma kapsamında 35 yaşında olduğu öğrenilen Steven Smith isimli bir şahıs gözaltına aldı. Söz konusu şahıs oyuncunun cansız bedenini saklamakla suçlanıyor. Vücudunda herhangi bir darp izi bulunmayan Vallelonga Jr.'ın ölüm sebebinin, adli tıp uzmanları tarafından araştırıldığı belirtildi.

Açılan soruşturma kapsamında 35 yaşında olduğu öğrenilen Steven Smith isimli bir şahıs gözaltına alındı.

Frank Vallelonga Jr. dead: Green Book actor was 60 | EW.com

1994 YILINDA OYUNCULUĞA BAŞLADI

Frank Vallelonga Jr. Sinema kariyerine 1994 yılında kardeşi Nick'in yazıp yönettiği “A Beautiful Disguise” ile giriş yaptı.

2004 yılında ünlü dizi “The Sopranos”da yer aldı. Ancak insanlar onu Oscar ödüllü Green Book filmindeki 'Rudy Vallelonga' rolü ile tanıdı.

"Green Book" filmi, Vallelonga Jr. için bir nevi aile projesiydi. "The Sopranos" yıldızı olan babası Babası Tony “Lip” Vallelonga, Oscar ödüllü filmin ana karakterlerinden birine ilham kaynağı olmuştu. Vallelonga Jr., filmde amcası Rudy Vallelonga'yı canlandırmıştı. Film, Vallelonga Jr.'ın babası Tony Lip'in şöförlüğünü yaptığı piyanist Dr. Don Shirley ile olan hikâyesini anlatıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN