Maher Zain'in şarkısı ilk günde 3 milyondan fazla izlendi

Maher Zain'in şarkısı ilk günde 3 milyondan fazla izlendi

Maher Zain'in dünya kupası için hazırladığı "Tahayya (Hazır olun)" şarkısı yayınlandığı ilk günde 3 milyondan fazla izlendi.

Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zain'in 2022 FIFA Dünya Kupası'na özel hazırladığı "Tahayya (Hazır olun)" şarkısı müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Awakening Müzik'ten yapılan açıklamaya göre, dünyaca ünlü sanatçının İngilizce ve Arapça olarak hazırladığı şarkısı ve klibi dijital platformlarda yayınlandı. Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'na özel yazılan şarkı, Awakening Music'in YouTube kanalında ilk gününde 3 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'ye de şarkılar yazan ve seslendiren Maher Zain'e, şarkının Arapça sözlerinde Kuveyt doğumlu Humood Alkhudher eşlik etti. Sevinç, kutlama ve birlik mesajlarının öne çıktığı şarkının klip yönetmenliğini Hamzah Jamjoom üstlendi. Çekimleri dünya kupasının düzenlendiği Katar'ın başkenti Doha'da gerçekleştirilen klipte, ülkenin yerel kültürü, geleneği ve değerlerini yansıtan çeşitli mekanlara yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN